dimecres, 5 de març del 2008

No hi podrem participar !!!

Club Saratoga fa saber, molt a pesar seu, que per preservar la seva identitat, i per tant, la seva veracitat, no podrà concursar en els Premis Blocs Catalunya. Ens sap greu, però tots els deu membres que formem el club saludem a la Trina Milan, a l'Eduard Batlle i a l'altra gent que hi està al darrera, per aquesta genial iniciativa.
Els Premis Blocs Catalunya van estrenar ahir el seu logotip (foto), que serà l'emblema visual dels guardons que es lliuraran el dia 10 d’octubre a l'Auditori de Girona. Els premis són convocats per l'ASSOCIACIÓ STIC. A la seva web que s'estrenarà dintre d'uns dies, els blocaires podran rebre informació dels premis i registrar-se en les diferents categories.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A girona, 2,2,2,

salut
www.stoppp.cat

Dessmond ha dit...

No s'hi pot participar anònimament?. Voleu dir?

Club Saratoga ha dit...

Amic Dessmond: t'imagines que guanyem? Qui aniria a recollir el premi? El nostre secret està en preservar la nostra identitat. De fet, no és passa massa complicat, ja que els noms de les 10 persones que formem el club ja els hem donat a conèixer, però ...
Nosaltres t'animem a participar-hi i si guanyes obrirem, en els nostres sopars setmanals d'estratègia, una ampolla de cava a la teva salut !!!

Club Saratoga ha dit...

Club Saratoga fa saber que en el twitter hem fet la juguesca que si Joan Puig surt com a congressista li dedicarem el dilluns un post; però ... si CiU en treu 3 a Girona, aleshores serà ell qui parlarà de nosaltres en el seu bloc. Ànims Joan !!!