dimarts, 25 de setembre del 2007

Endogàmics, i què?

Un anònim ens deixava un missatge dient que el nostre bloc és endogàmic. Clar que és endogàmic. Qui mira els blocs de política? la majoria de polítics per saber si parlen d’ells. Un polític em deia fa un parell d’anys: “l’emissora de ràdio que tinc a tota hora és Catalunya Informació, així se si estic d’actualitat o no”. Els blocs, que fa un parell d’anys van fer furor, van de baixa. Se que aquesta afirmació probablement no coincideixi amb la del blocaire Batlle, però és la veritat. Hi ha gent que fa un bloc perquè en realitat és molt fàcil, no necessites cap mena d’ensenyament previ d’informàtica, ja que l’empresa que hostatja els blocs ja se n’encarrega de facilitar-te totes les eines en una plantilla. És diferent de fer una pàgina web, on allà si que necessites coneixements de programes informàtics: Dreamweaver, Frontpage, Namo Editor ... A la web hi penges el que vols i sempre pot estar d’actualitat, en el bloc no. I aquí recau el problema: la poca facilitat de dir coses noves d’alguns blocaires neòfits. Cada dia es tenquen més blocs o es deixen d'actualitzar per la manca de creativitat. Per cert, una altra cosa molt interessant: la manca de temps. Compteu sinó els blocs gironins que s’han tancat: Girona confidencial, per exemple, o encara pitjor, com va acabar El Lleó Confidencial, que encara a hores d’ara està estàtic!!! Se sap pels rumors que correvien per Girona que darrera del Girona Confidencial hi havia periodistes, però ... i darrera d' El Lleó? A qui li interessava un bloc com aquest? Algún polític? Alguna empresa?, mai ho sabrem.
Però tornant a l’endogàmia, qui us penseu que llegeix Club Saratoga? Doncs polítics i periodistes, així de clar. I, per què no, també gent que vol estar assabentada d’una altra manera de dir les coses, però en són pocs. Però l’endogàmia no és dolenta, al contrari, uneix. I l’endogàmia pot aplegar a molta gent.
Per cert, això d’Internet no és tant com ens sembla a tots plegats. Només el 40% de llars espanyoles hi està connectada, segons la darrera onejada de red.es.
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga.

2. Benvingut, Àlex! L’Àlex Sáez ens ha escrit un missatge dient-nos que passaria la nostra preocupació del semàfor a la Sra alcaldessa. Gràcies Àlex. Li volíem dir a la mateixa Anna Pagans a través del seu bloc, però no ens vam atrevir, ja que no el té actualitzat des del 25 de maig.

3. Pintades. Finalment i després de més d’una setmana i mitja s’han netejat les pintades contra el Rei a Girona. Avui ja no hi eren.

4. Los Caracoles. Ahir el nostre president va anar a Los Caracoles i li van cobrar quasi dos euros per cobert. “La propera vegada me’ls emporto”, ens va dir enfadat.

3 comentaris:

Tu-diras ha dit...

Des de Tu diràs ens donem a conèixer a través d'aquest confidencial tan eclèptic però divertit

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anàlisi que feu sobre el futur dels blocs, de què cada dia n'hi ha menys, o més desactualitzats.

De fet, temps enrera, amb la constitució del tripartit-2, van aparèixer una pila de blocs antitripartit, la majoria dels quals a hores d'ara són morts.

Cal una mínima dedicació, però també t'ha d'agradar escriure, sinó, poca prosperitat tindrà el teu bloc.

Anònim ha dit...

Que coi és això de Los Caracoles?