dimecres, 13 de febrer del 2008

Si tu reviennes, j’annule tot

Avui la Meritxell ens ha fet saber per SMS un interessant article que es pot llegir a El Punt titulat: “Si tu reviennes, j’annule tot”. Es refereix al missatge que li va enviar Sarkozy a la seva encara dona Cecilia en el que li deia que si tornava amb ell ho deixava tot. Escriu la Natàlia que ella no podria resistir la temptació d’ensenyar un missatge com aquest a les seves amigues. Lògic.
Encara avui el club recorda com en Juan de Soria es va enfadar moltísssim amb la Carla després que aquesta li ensenyés a la Maritxell una carta d’amor que ell li havia escrit. Un secret: la carta estava perfumada i amb molts de cors dibuixats. Qui ho diria d’en Juan de Soria !!!

2. Educació lliure. Avui el nostre responsable de lleure i esbarjo, Ricardo Planasdemunt, participarà com a pare afectat, a la reunió que han convocat vuit escoles concertades. Reclamen poder triar l’educació dels seus fills sense condicions. El club està amb el nostre company Ricardo. Per què una noia d’Anglès no pot anar a Les Alzines, o un noi d’Olot no pot anar a Bell-lloc ? O encara més fàcil: Per què un noi de Pedret no pot anar a la Salle o als Maristes? Quina llibertat d’educació és aquesta? Les associacions de pares que es reuniran, pertanyen a les escoles: Bell-lloc, Masmitjà, Pare Coll, la Salle, les Alzines, Maristes, Vedruna i Vilagran (Salt)

3. Eleccions americanes. Ahir mentre sopàvem, en Gustavo Andraitx ens va enviar un SMS que deia: “No n’esteu farts de tanta informació sobre les eleccions americanes?”. Té tota la raó. Farts, fartíssims. Per què hi posen tant d’interès les televisions, i sobre tot, la “nostra” TV3?

4. Video de Hazte Oir. Aquesta entitat ha clavat un vídeo “trencador”. Tothom podrà tenir la ideologia que vulgui, ja diem que nosaltres som lliures i que per damunt de tot som veraços, per tant, això ens permet dir que aquest vídeo trenca i no deixa ningú indiferent. Veieu-lo i poseu els altaveus forts.

5. Quantoum of Solace. Així s’anomena la nova pel·lícula de James Bond, la 22 de la saga, i la segona protagonitzada per Daniel Craig. S’està rodant a Panamà i s’espera la seva estrena per a després de l’estiu. Els membres de Club Saratoga som uns autèntics fans de Bond i també de Craig, que per a nosaltres interpreta el paper de meravella.


6. Sant Valentí. Qui ho diu que a Catalunya no se celebra? Ahir les dues joieries de l'Espai Gironès eren visitades per joves i homes que compraven detalls. Per cert, que déu n'hi do el que la gent es gasta. En Juan Planas de Cuixart va veure com davant seu un noi que no superava els 25 anys es gastava 400 euros per un bracelet.

7. Petició de mà. Tot el club està pendent de la petició de ma que farà el nostre President Claudio Sarabia a la Cloe demà a la tarda en el pont Eiffel de Girona (a la foto). El president ens ha comunicat que un cop li hagi demanat per casar-se ens ho farà saber per SMS. Ho celebrarem !!!