dissabte, 1 de març del 2008

Ens mullem !!!

Ja vam anunciar en altres dos posts que el nostre departament de mercadotècnia treballava fort per oferir-vos una enquesta electoral. Aquí van els nostres resultats:

a) Els que li agradarien a Joan Puig:

PSC 2, CiU 2, ERC 2

b) Els que tothom aposta i creu

CiU 2, PSC 2, ERC 1, PP 1

I ara ... ELS NOSTRES RESULTATS (segons l'enquesta)

CiU 3
PSC 2
ERC 1

Som diferents, ho sentim per aquells polítics amics que no sortiran, però no podem manipular les xifres. Que ens equivoquem? Segurament. Ningú hi aposta, però ... deixeu-nos marcar la diferència.

2. Llenties. La medicina popular diu que menjar llenties dóna força. No ens estranya que amb tants de mítings i xerrades, Carles Páramo (candidat al senat per CiU), aguanti tant bé. És un gran fan de les llenties. Avui dissabte, ho sabem per un ocellet, n’ha menjat per dinar. Això, si, cuinades per la seva esposa. Per cert, l’Elsa, l’esposa del nostre responsable d’economia, Juan Planas de Cuixart, també les cuina molt bé. Altres, com en Carles Puigdemont (CiU), prenen te verd. Tothom te els seus remeis.

3. Webs. Si mireu aquesta web, a simple vista sembla del PSC. Fixeu-vos que hi ha molt de color vermell i blanc. Però no !!! és d’ERC !!! De veritat, encara que no us ho sembli. Compareu amb aquesta altra, de la Montserrat Palma.

4. Costa Brava Confidencial. Saludem als amics de la Costa Brava que han posat en marxa aquest bloc. Esperem que no feu aigües com el Girona Confidencial i que Déu us guardi molts d’anys. El nostre departament d’investigació ha descobert que sou de la Costa Brava Centre. No ens estranyaria que us reuníssiu a El Castellet i féssiu els dinars al Mas dels Arcs. Ja va bé, que hi hagi bloc polítics. Cal ressaltar, que Club Saratoga, per damunt de tot, és un club social de savoir faire i de saber viure.

5. El Montblanc d’en Cuní. Informem als amics del nostre club, que el bolígraf Montblanc que portava el Sr Josep Cuní en el debat de TV3 és semblant que el que li va regalar la Meritxell a l’Arnau de Puig per reis.

6. Embaràs de la Carla (6). Com ja us vam anunciar, el divendres de la setmana passada, la nostra Carla tenia visita amb el seu ginecòleg de la Clínica Onyar. Ja li van fer la primera ecografia. Tot marxa molt bé. Gràcies pel vostre interès.

7. Presentació de la Cloe. El nostre President ja ha escollit el restaurant per presentar-nos a tots els membres del club la seva promesa Cloe. Gràcies a vosaltres que li vau recomanar restaurants en els comentaris del corresponent post, el lloc escollit ha estat el Tragamar de Calella de Palafrugell. El president, Claudio Sarabia, agraeix a la persona que li va recomanar. Ara falta la data. Us seguirem informant.

8. En Batlle i el padel. La Cristina (l’esposa de Ricardo Planasdemunt) i la Meritxell (esposa d’Arnau de Puig), es van trobar aquest passat dijous en el bar del Club de Tennis Girona per fer un cafè. Eren quarts de tres. Quina sorpresa la d’elles quan van veure el Sr. Eduard Batlle, jugant a padel !!! Carai tu ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada saber que la meva recomenació de restaurant sigui l'escollit...m'hi van portar a la primera cita i mooolt romàtic...

COSTA BRAVA CONFIDENCIAL ha dit...

Estimats senyors del Club Saratoga. Desde Costa Brava Brava Confidencial els volem donar les gràcies per la menció que fan a la seva excepcional pàgina.

Una forta abraçada de tot l'equip de CBC