dimecres, 25 de juliol del 2007

Ningú dimiteix?


Ahir em va trucar per telèfon indignat l’amic Gustavo Andraitx. Em pregunta: és que ningú pensa dimitir després de l’apagada de llum de Barcelona? Fa poc, en el canal 3/24 acabo de veure com un peixeter d’un mercat de Barcelona ensenyava el congelador de la seva parada. Ho ha perdut tot. Qui li pagarà això? Li descomptaran a final de mes del rebut elèctric? En nom de Club Saratoga demano dimissions, tant des de l’alcaldia com des de la Generalitat. Jordi Hereu no dimitirà, doncs que dimiteixi el regidor responsable. Hi ha una cosa molt clara. De la mateixa manera que alguns ajuntaments, com el de Girona, tenen reserves de sal per casos de nevades o glaçades, l’Ajuntament de Barcelona hauria de tenir generadors de llum suficients per garantir l’electricitat a la ciutat. L’exemple d’aquests dies és un flac favor a la seguretat ciutadana. Barcelona no es mereix tenir aquests dirigents. Si pel tema del Carmel, cap socialista va dimitir, en aquest aocasió encara menys ho faran.
Claudio Sarabia, president de Club Saratoga.

Montserrat Nebrera i el PP. La Montserrat es queda al PP efectivament, però no creiem els saratonians que li donin massa joc. És massa intel·ligent: tres llicenciatures i un doctorat. A més, és de l’ala catalanista (que no pas nacionalista) i té caràcter. En Sidera no l’interessa. És una pena.

Anna Pagans atura el seu bloc. És ben bé que els blocs cada dia són més endogàmics. L’Anna Pagans no actualitza el seu bloc des del 25 de maig !!! Tindran raó aquells que pensen que els polítics fan els seus blocs només per als polítics ?

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Hem d'entendre que el problema de l'apagada és només municipal? O és un problema de previsió de país o d'estat?
No crec que les dimissions hagin de ser en l'àmbit estictament de l'ajuntament de Barcelona.
Crec que l'actual i anterior ministre del ram haurien de tenir alguna responsabilitat al respecte.