dimarts, 17 de juliol del 2007

Recerques, globus sondes ...

Hem rebut ja alguns emails de persones sorpreses després d’haver cercat pel Google dades sobre la xicota de Miguel Ángel Blanco. No és que als saratonians ens vagi el morbo necrofílic, ni molt menys. Som persones respectables. Però, fixeu-vos que un cop va morir Miguel Ángel Blanco, no es va saber res més d’ella. Hi ha hagut algun correu que ens ha dit que no ho troba. Molt fàcil, poseu entre cometes “novia de miguel angel blanco”. Ara segur que trobareu alguna cosa. Que consti que nosaltres no jutgem a ningú. Simplement curiositat.

Primers globus sonda. Mauricio Javier Estrach, responsable de l’àrea d’estratègia del club, ens alerta d’una possible campanya de globus sonda de Convergència Democràtica de Catalunya. Es tracta de ressuscitar “el President”. I si no, a què ve l’article d’aquest dimarts a l’AVUI de Marta Lasalas parlant de la tornada de Pujol? Temps al temps. És el principi d'una campanya de globus sonda.

Salutacions a Joan Puig. El diputat d’ERC ens ha fet un enllaç en el seu
bloc. Li agraïm de tot cor i prometem fer el mateix quan tinguem enllestit l’apartat d’enllaços. Per cert, no només li recomanem a l’amic Joan Puig la piscina del Juan Carlos I, també una de més propera, la del Fornells Park. Hem demanat al responsable d’esbarjo i lleure del club, Ricardo Planasdemunt, que hi vagi a fer un informe. Us donarem detalls en el seu moment.

Menú de Can Marquès. Carlos de Imaz, responsable de l’àrea gastronòmica de Club Saratoga, recomana el menú del
Restaurant Marquès, situat a la plaça del Mercat de Girona. Surt per 15 euros (amb IVA i cafè). El fan de dilluns a divendres a l’hora de dinar. Dia recomanat, els dijous (fan un arròs negre molt suau i gustós. Dels millors).


Seguirem marcant estratègia.
Club Saratoga

2 comentaris:

Jaume Soler Albertí ha dit...

Hola,

Moltes gràcies per ser seguidors del meu bloc. Jo també ja sóc un fidel seguidor del Club Saratoga.

Socialista Power ha dit...

Felicitats per la intenció!!

El que passa es que si no oferiu més que frivolitats i autocomplaença cada cop serà més dificil veure interessant el vostre blog...

Au ànims!!!