diumenge, 9 de desembre del 2007

Avantatges colonials

Dijous, tal i com us vam anunciar, alguns membres del club vam anar al Portús i vam fer una ullada a les colònies per fer la carta als reis o per recomanar-li al tió. Vam poder comprovar efectivament l’avantatge que surt anar a comprar en aquest lloc. Això sí, tingueu en compte que a mesura que passen els anys, el carrer de la dreta, tot i que jurídicament pertany a Espanya, es parla cada cop més el francès. Les dependentes per prou feines coneixen el castellà i trobar una que et parli en català és una autèntica relíquia. Potser caldrà que la Generalitat miri en aquest lloc com aplica la política lingüística en la que un ciutadà de Catalunya ha de ser atès en una de les dues llengües oficials: català o castellà. A “cuento” de que ve el francès? No val l’excusa que el 95% dels compradors són francesos.
Tampoc us perdeu la quantitat d’objectes “hispànics” que es venen a les botigues: toros, ballarines flamenques ...
També hi ha una cosa que ens va sorprendre: la quantitat d’immigrants que venen il·legalment al carrer rellotges i cinturons d’imitació. Com es permet això? Què hi fan els mossos passejant i no adonar-se d’aquesta realitat?
I una altra cosa: per què només hi ha parquímetres en el costat català?
El nostre president Claudio Sarabia, que no va poder venir per atendre uns negocis a Formentera, ens va encomanar la seva colònia Le Must de Cartier. Lògicament li vam portar. També li vam dur a l’Elsa The One de Dolce&Gabanna, així com altres encàrrecs demanats per la família de Gustavo Andraitx. No farem aquí un llistat de les colònies que vam comprar, prometem, tal i com ja vam anunciar, dir-vos les colònies que fem servir, de veritat. Avui només valgui tres exemples de l’avantatge que surt comprar al Portús. Aquí teniu el preu de la Perfumeria Comas situada a l’avinguda de Catalunya (carrer principal del Portús) cantonada carrer de Fàtima:

Delices de Cartier 100 ml (perfum de dona): 57.42 euros
Le Must de Cartier 100 ml (home): 46.06
Antaeus de Chanel 100 ml (home): 58.36 (a la foto)

Aquest és el preu a Sephora del carrer Joan Maragall de Girona el passat divendres dia 7 :

Delices de Cartier 100 ml: 73.80
Antaeus de Chanel 100 ml: 61.64

A Duglas i a If (Espai Gironès) l’Antaeus està a 60.30.
El perfum Le Must de Cartier no es troba ni en el Sephora ni a l’Espai Gironès. Els perfums de Cartier tampoc els vam trobar a l’Espai Gironès. Sabem que a la perfumeria de l’Hipercor tenen Cartier, per tant, ho podeu comprovar vosaltres mateixos.
Després vam anar al Bufallo i a l’Auchan. Pels qui us agrada la carn, us recomanem que us demaneu l’entrecot Cowboy del Bufallo. Costa 16.80 euros. Fenomenal!!! Per cert, s’agraeix que l’amanida i l’aigua no te la cobrin (aigua de l’aixeta).


2. Recomanació a Jordi Basté. Hola Jordi, podries dir-li al teu tècnic que et baixi la sintonia quan fas l’editorial de les 8 del matí? A vegades se sent la sintonia al mateix nivell que la teva veu, i lògicament, per escoltar música nosaltres ja tenim mp3. Gràcies.

3. Carnet de soci del Hard Rock. Vam rebre fa pocs dies un mail que ens preguntava quan costa el carnet de soci (anomenat All Acces) del Hard Rock de Barcelona. Resposta: 27.95 euros. El carnet et val per no haver de fer cua. Quan entres, l’ensenyes a recepció directament i la primera taula que queda lliure és per a tu. El carnet et serveix també per acumular punts cada cop que consumeixes fins arribar a canviar-ho per productes o menjars.

4. Mitjons d’hivern. Sincerament, porteu mitjons d’hivern? Cap membre del nostre club els porta, encara fem servir els d’estiu !!!, i això que el nostre president, en Claudio Sarabia, té unes ganes boges d’estrenar uns Calvin Klein que guarda en el calaix de la seva habitació.