dimecres, 19 de desembre del 2007

Il.luminació amb sostenibilitat fosca


Aquesta foto correspon a la Rambla de Barcelona. El nostre president Claudio Sarabia, en l'estada a la ciutat comtal la setmana passada, va poder veure de rebot la il·luminació nadalenca. Realment un desastre. Fa pena. Ho podeu comprovar vosaltres mateixos en aquesta instantània. Amb l’excusa de la sostanibilitat i de que a Barcelona hi ha una política ecologista, es redueix l’impacte de les llums. Cada cop hi ha menys carrers il·luminats. El Passeig de Gràcia fa pena, no hi ha cap decoració. Creiem que és un error en aquests dies que la ciutat s’omple de turistes. Cada cop més, Barcelona és lloc de destí per passar la nit de cap d’any.
Creiem que el que cal fer és una bona il·luminació, mirar d’utilitzar bombetes el màxim d’ecològiques possibles i que hi hagi un horari delimitat, com pot ser el de 18 a 24 hores. En fi... Barcelona, comparat amb Madrid, enguany ha fet el ridícul.

2. L’anunci de Freixenet. Sigueu sincers, algú ha anat a la pàgina web de Freixenet a veure expressament l’anunci? Nosaltres no. I dubtem que gaire gent ho hagi fet. Tenim clar que l’any vinent els responsables de comunicació i marketing d’aquesta firma s’ho pensaran dues vegades abans de tornar a fer el ridícul com han fet enguany. Per cert, felicitats per a Codorniu, un anunci senzill però molt tendre, de casa.

3. I parlant de Codorniu ... Per què el locutor de l’anunci d’Anna de Codorniu diu “Ana” i no “Anna”? Ho fa tant si l’anunci és en català com en castellà !!! Si a Barcelona tenen problemes per trobar una veu que ho digui correctament, a Girona hi ha bons locutors que no els hi costa res dir “Anna”.

4. Preu pujat. La Cristina (l’esposa del nostre responsable de lleure i esbarjo, Ricardo Planasdemunt), és una gran amant de l’Anna de Codorniu. Ahir va anar a comprar una ampolla i es va trobar amb la sorpresa de que s’havia pujat dos euros, passant dels 7 als 9 euros !!!

5. Ahir, alguns membres del club van seguir l’Artur Mas a “Tinc una pregunta per a vostè”. Gustavo Andraitx (Responsable de política del club) ens va enviar a tots un SMS de màxima urgència per fer-nos saber que Mas s’havia declarat independentista!!!. L’Artur va dir que en un referèndum per a l’autodeterminació: “votaré la màxima sobirania per a Catalunya”. És més, va afirmar que si el 66% dels catalans es declaraven a favor de la independència, ell ho tiraria endavant en el cas de ser President. Alerta Artur que això sempre se’t farà recordar. No insistirem amb aquestes declaracions, ja tens un post dedicat al teu independentisme que se’t pot girar molt en contra. Temps al temps. Ja has pensat si els hi fa molta gràcia aquest tipus de manifestacions teves a gent que viuen a l’avinguda Pearson, al carrer Cavallers o al carrer Bosch i Gimpera?
Per altra banda, en Mauricio Javier Estrach (responsable d’estratègia de Club Saratoga), i quan el programa ja portava més d’una hora d’emissió, va enviar a tots els membres un SMS amb la següent pregunta: “No creieu que avui parla l’autèntic president?”. Tothom li va respondre doctament.

6. Pregunta a CiU. No trobeu vergonyós haver-vos abstingut ahir al senat en la reprovació a la ministre Magdalena Álvarez? I després parleu d’anar a manifestacions? Amb "lo" bé que s'hi està un dissabte a la tarda jugant a bitlles a l'Espai Girones !!!

7. Gala a Can Fabes. El restaurant Can Fabes de Sant Celoni ens ha fet arribar el seu menú de cap d’any. El comentarem en un proper post. No patiu.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ho passo molt bé amb vosaltres,gràcies per les bones estones.Felices festes a tots i totes.

Anònim ha dit...

A mí també m'agrada seguir-vos, tot i que em sap greu que no passeu abans pel corrector, i us hauré de tornar a corregir (per cert, moltes gràcies per haver corregit tant ràpidament el post de la ubiqüitat). No és "sostanibilitat" és sostenibilitat.
Bones festes i bons àpats!!!

Club Saratoga ha dit...

Gràcies anònim per les teves correccions. Bon Nadal també per a tu i els teus.
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga