dilluns, 28 de gener del 2008

Masclisme polític

Acabem de venir de fer el nostre sopar d’estratègia a Can Tura de Sant Aniol. Hi ha una cosa que ens ha sobtat molt i és el masclisme del PSOE. Resulta que diumenge el senyor Zapatero va anunciar que si guanyava les eleccions intentaria adequar els horaris laborals de les dones perquè puguin conciliar l’horari laboral amb el familiar. I nosaltres ens preguntem: per què no es fa també això amb els homes? És que només tenen dret les dones a anar a portar els nens a l’escola o anar-los a buscar? Per què es prima només l’horari femení? No es pot primar també el masculí? Hi ha d’haver igualtat, i aquí Zapatero ha estat un masclista. Què en diu d’això la somrient Chacón o la interessant Palma o l'amic Àlex Sáez? Per cert, no localitzem el bloc de Montserrat Palma, és que no en té?
Pel que fa al donatiu de 400 euros anunciats per treballador, no cal parlar-ne. Sr Zapatero, això ho faci ara, no esperi més.

2. Boicot democràtic? Diumenge TV3 va mostrar unes imatges on un grup de maulets boicotejaven l’acte en favor de la família tradicional que es va organitzar al palau de Congressos de Barcelona. Van sortir unes quatre persones a l’escenari trencant l’acte amb pancartes. Que hagués passat si un grup d’extrema dreta hagués fet el mateix en un acte dels maulets? Que haurien dit els maulets?

3. Protesta fracassada. Per cert, fora del palau de congressos, els maulets van convocar un acte de protesta amb l’assistència de 50 independentistes. A dins, al Palau de Congressos, 5.000 assistents en favor de la família. Res a dir.

4. El bloc de la Camacho. La candidata del PP a Girona, l’Alícia Sánchez Camacho, té el bloc totalment desfasat. Ara bé, és una autèntica peça arqueològica. No us perdeu aquest post.

5. Les nostres emissores de ràdio (4). Les dues emissores musicals que més agraden al club són Cadena 100 (97.4 FM), Flaix FM (99.6 FM) i Radio 3 (95.9). Vam rebre fa pocs dies un correu que ens deia: “Aposto que la vostra emissora musical, com a pijos que sou, és Icat FM”. Doncs no, aquest fan nostre s’ha equivocat, com molts que ho haurien pensat. Creiem que qui escolta Icat FM és un snob i no un pijo. Clar que d’opinions n’hi ha de tot tipus. I nosaltres no som snobs.

6. Foto de la Cristina. En Ricardo Planasdemunt ha pogut fer aquest cap de setmana una foto a la Cristina. La posarem properament tal i com molts de vosaltres ens demaneu.

7. Saludem els investigadors. Saludem en Josep Lluís Torrent que ens ha deixat comentaris en alguns posts i també a alguns periodistes que volen saber les nostres identitats i qui realment som. Gràcies amics periodistes per seguir-nos.

8. Agraïments a Grup Peralada. El nostre president Claudio Sarabia agraeix a Grup Peralada que li hagin fet arribar el darrer butlletí (foto), el número 9, sobre les activitats del grup. Per cert, hi ha una entrevista a Marina Geli que parla de les conductes addictives al joc. Interessant. Hi ha una cosa que al club li ha sorprès: es pot veure un recull de fotos de persones que durant l’any han passat pels actes que s’han organitzat. Ens hem posat a comptar i ... sabeu que hi ha molt de socialista fotografiat? “Això no passa al Círculo Ecuestre”, ha esclatat l’amic Gustavo Andraitx (en serà soci? No hem volgut fer-nos els xafarders).

9. Embaràs de la Carla (4). La visita amb el metge va anar molt bé. A meitat del mes que ve ja podran fer la primera eco. Gràcies.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

JO PROPOSO QUE COMENCEM A BUSCAR TOTS ,NOMS ADEQUATS A LA NOVA CRIATURA.

Anònim ha dit...

Fabià,Adolf,Leandre,Octavi,Amand,Rodolf,Teodor,Oswald,Roderic,Ramir,Humbert,Gonçal,Edmon.Per a nenes:Valèria,Loreto,Fabiola,Ermesinda,Gisela,Clotilde,Marcel.la,Ot,ilia,Eloisa,Zita,Emma,Elsa,Elionor,Zoa,Francina,Nunila,Olívia,Jacinta.

Anònim ha dit...

Oswald,Roderic,Ramir,Humbert,Isidor,Gonçal,Edmon.Otília,Zita,Eloisa,Emma,Elsa,Zoa,Elionor,Francina,Olívia,Nunila,Blanca,Marcel.la

Anònim ha dit...

Otília,Zita,Marcel.la,Eloisa,Emma,Elsa,Elionor,Zoa,Francina,Olívia,Nunila.

Club saratoga ha dit...

Carai!!! ens heu avançat!! Nosaltres ho voliem proposar més endavant, però ja que hi sou... anem apuntant. Gràcies.

Anònim ha dit...

5.OOO assistents en favor de la femília? D'això res. Si de cas, en favor de la SEVA família, del tipus de família que ELLS volen per a tots. De la resta de models familiars (no casats, casats amb persones del mateix sexe, etcetc) res de res. En definitiva, una colla que l'únic que volen és que la resta de gent combregui (mai millor dit) amb les seves opinions, i fer-nos passar pel tub. Doncs mira: una merda per ells

Anònim ha dit...

Ieti, per si surt pelut/uda

Anònim ha dit...

Naturalment, la primera lletra del meu anterior post és una i llatina, i no pas una el·la

Anònim ha dit...

ESTIC A PROP DE CONEIXER LES VOSTRES IDENTITATS. SUPOSO QUE HEU SENTIT PARLAR DE LA MEVA FAMA DE GRAN INVESTIGADOR PRIVAT...I M'HAN DONAT INFORMACIONS MOLT VALUOSES, PER TANT NOMÉS ES QUESTIÓ DE TEMPS. AQUEST CLUB CONTROLA MOLTES COSES I CREC QUE PODEN HAVER-HI ASSUMPTES FOSCOS.
PER CERT NOMÉS US DIRÉ DE MI QUE TINC UN GOS QUE ES DIU "FRANCO" I QUE SOC DE L'AT MADRID.

JOSEP LLUIS TORRENT
(DETECTIU PRIVAT).

Anònim ha dit...

ELS NOMS SÓN BONICS,FAN PELS DEL CLUB SARATOGA,SÓN PIJOS I ELEGANTS I POC CORRENTS.

Anònim ha dit...

Jo trobo que teniu GLAMOUR i mèncanta,no canvieu.

Anònim ha dit...

I la foto de la Cristina?