dijous, 24 de gener del 2008

Els nostres programes de ràdio (3)


No es un día cualquiera (Radio 1 de RNE). Dissabtes i diumenges de 8 a 13. El millor programa de Ràdio Nacional d’Espanya i també dels millor que es fan a la ràdio espanyola. Un magazine diferent: tertúlies, història, música, crítiques ... Fet des de Barcelona per a tot l’estat. Freqüència: 93.3 FM, 801 AM.

Red Babel (Radio 3 de RNE). Dissabtes de 10 a 12. Un programa dedicat a les noves tecnologies. Presentat i dirigit pel peculiar Juan Pablo Silvestre. És d’aquells locutors que o t’agraden o no t’agraden. No hi ha un terme mig. Ens convenç la seva originalitat. Freqüència: 95.9 FM

Iberfolk (Radio 3 de RNE). Diumenges de 12 a 14. Un espai molt adient per als diumenges. Fa festa. Es repassa la música folklòrica feta a l’estat espanyol. La catalana també hi és present. Molt recomanat. Us agradarà. Mireu la seva
web. Freqüència: 95.9 FM

El Barça juga a Rac1. (Rac 1). Dissabtes o diumenges. Tots els culés del club escolten el Barça per Rac1 des que en Xavier Bosch dirigia els esports de l’emissora, imagineu si ja fa anyets !!! Són molt divertits i et fan passar una bona estona. Molt apte per al jovent. Ens vam cansar de la veu pontificant del Sr Puyal. Un membre del club va deixar d’escoltar-lo fa temps, a l’etapa de Robson, quan un dia que el Barça guanyava al seu camp per 6-0, en Puyal va dir que el Barça jugava malament. Ai, ai , ai ... (miau !!!). Freqüència: 95.9 FM

Boulevard (COM Ràdio). Diumenges de 22 a 23 hores (si juga el Barça l’emeten quan acaba el partit). Espai dedicat a la música francesa. Especialment recomanat per als més romàntics. El programa favorit d’en Mauricio Javier Estrach. Freqüència:
92.7 FM.

En un proper post també us informarem de les nostres emissores musicals predilectes. Per cert, les freqüències que donem són les que corresponen a la ciutat de Girona (Rocacorba).

2. En Joan Puig plega de regidor de Blanes. Lògic amic Puig que pleguis per dedicar-te al congrés; però.... no venguis el peix abans de tenir-lo al cove. Ens agradaria que sortissis, però que ERC tregui dos diputats a Girona és tant o més difícil que en Joan Tardà es faci subscriptor de La Razón. Qui fa realment les llistes a ERC?

3. El preu del bolígraf Montblanc. Han deixat un comentari en un post i hem rebut dos correus preguntant-nos el preu del Montblanc de l’Arnau de Puig, demanat per la Maritxell als Reis. Els nostre servei d’investigació ha pogut saber que va ser comprat a l’Hipercor de Girona i que el seu cost volteja els 300 euros. Vinga, tots a l’hora: “Un Montblanc és un Montblanc !!!”.

4. Glamurós. Hem descobert que algunes de les nostres esposes s’han enamorat d’aquest
model que surt a la web dels perfums d’Ermenegildo Zegna, i en especial del perfum ZZegna. N’hi ha per tant?

5. Èxit de la ràdio de la Cristina. Ens han deixat un comentari en un post i 12 emails demanat-nos a on es pot comprar el Duck Radio (sí, ho heu llegit bé: 12 emails). Doncs en
aquesta web. Per cert, en el berenar d’avui hem sabut que també té una ràdio semblant en Luis de Carlos Amat. La seva esposa Jessica li va fer cagar el tió per a ell.

6. Menú de la Tòfona a Cal Ros. El nostre president Claudio Sarabia el va probar el passat dimecres. Hi va anar acompanyat (no ens ha volgut dir amb qui, ja que és molt reservat). Va provar la crema de patata amb tòfona i escamarlà. Boníssima. Clar que pel preu ja ho podia ser (15 euros). També va provar el pijama. Va quedar sorprès !!! Si algú ha provat el pijama de Cal Ros que ho digui !!! Fins diumenge podeu provar el menú de la tòfona.

7. Foto de la Cristina. Estem en tràmits per posar-vos, tal i com demaneu, la foto de la Cristina, l’esposa d’en Ricardo Planasdemunt. Aquest cap de setmana estaran en el seu apartament de Cambrils.

8. Embaràs de la Carla (3). Aquest divendres per la tarda la Carla té visita amb el seu ginecòleg de la Clínica Onyar. Us mantindrem informats. Gràcies !

13 comentaris:

Anònim ha dit...

El pijama 2007+1 de cal ros... ESPECTACULAR!!! La gent de la taula em va mirar malament quan vaig demanar un pijama (es una mica de menu cutre), però va se r la sensació visual de la taula i la gustativa meva.
Del menu de la tòfona, jo vaig demanr el bacallà, molt bo, encara que li faltaba un puntet de cocció.

Anònim ha dit...

Estic intrigadíssima per saber com és el PIJAMA de cal ROS i com que no hi penso anar ja que tiempos a vaig tenir-hi una mala experiència,m'agradaria que algú m'ho expliqués.

Anònim ha dit...

Mira, avui hem descobert que la pijeria no va al metge a la tarda, sinó que hi va "per" la tarda. Això de tenir noms castellans deu provocar castellanades en l'escriptura. O havia de dir "per" l'escriptura?

Anònim ha dit...

El paio de l'anunci és guapo, és veritat; però a mi m'agrada més el meu Ferran. No es tant guapo, però és molt carinyòs. hahaha
Endavant saratonians.
Nota: això del Pijama de Cal Ros... Encara em fareu tenir ganes d'anar-hi

Anònim ha dit...

I jo que em pensava que Radio 3 no l'escoltava ningú !!!

Anònim ha dit...

I treballar què, quan treballeu?

Per què tantes vacances i tants caps de setmana, tant anar de rebaixes, i cada dia sentint tanta ràdio... mmmmmmmmm

Anònim ha dit...

Una altra que va tenir una mala experiència a Cal Ros !

Hauríem de fer el forum dels damnificats per la gastronomia gironina !

Potser no n'aprendran mai però com a mínim ens sentiran.

Club saratoga ha dit...

Per l'anònim: Nosaltres treballem sempre, això no treu poder escoltar la ràdio. Recorda que som 10 persones. La ràdio es pot escoltar a casa, a la feina o en el cotxe.
Missatge per en Jordi: quan et cansaràs d'enviar missatges malsonants? No ho veus que te'ls eliminem?

Club Saratoga ha dit...

Missatge per al pesat d'en Jordi: si tant poc t'agrada el nostre bloc, si us plau no el miris. Als nostres admiradors i admiradores sí que els hi agrada saber de les nostres vides, per això ens visiten. Per tant, si no t'agrada el nostre bloc, et convidem a passar de nosaltres.
Nota: hem descobert la teva IP. Si segueixes així, començarem a boicotejar el teu fotoblog. ok? I a dir on treballes ... En fi, a fer-te sortir de l'armari.

Anònim ha dit...

Investigueu qui fa les llistes d'esquerra.

Us recomano el llibre del grup parlamentari

"El més calent.....

Anònim ha dit...

Ja m'he llegit el llibre HISTORIAS DE LONDRES,gràcies a qui me'l va recomenar,he disfrutat molt i m'han vingut moltes ganes d'anar-hi.M'agrada perque explica coses molt poc comuns.

Anònim ha dit...

Te'l vaig recomanar jo (entre els anònims hem de ser solidaris). Estic content que t'hagi agradat, jo també vaig trobar que explica coses poc comns, però molt interessants. Ja saps: quan hi vagis et tocarà visitar els clubs, les clavegueres, Notting Hill i, si tens mala sort –espero que no– cpmprovar si l'assistència sanitària es manté a la mateixa alçada. I anar a veure algun partit de futbol, és clar.

Anònim ha dit...

A més, és el que deia jo abans (abans que m'apliquessin la censura, s'enten): el més interesant d'aquest blog són els comentaris dels usuaris. si t'haguessin contestat els saratonians, t'haurien donat només una llista de les botigues pijes i dels rgakls –cars, per suposat- que van comprar la darrera vegada que van anar-hi. I de fet no et cal la llista, perquè en el llibre també n'hi tens unes quantes.