dimecres, 9 de gener del 2008

Ens estem recuperant !!!



No patiu. Estem en tractament

24 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPERO QUE US RECUPEREU AVIAT.TROBO A FALTAR ELS VOSTRES COMENTARIS.M'AGRADARIA QUE PARLESSIU DE LES REBAIXES I ENS RECOMENESSIU BONS LLOCS PER ANAR A COMPRAR SI ÉS QUE VOSALTRES HEU DEIXAT ALGUNA COSA.MÉS QUE RECUPERAU-VOS CREC QUE ESTEU COMPRANT REBAIXES COM BOJOS.

Anònim ha dit...

És el que té la pijeria: tanta tonteria de restaurants chic de Barcelona i tanta vacança a llocs in, i a la que venen uns pocs dies de menjar casolà, es passen una setmana asseguts a la tassa del vàter.

Anònim ha dit...

Doncs no haurieu de menjar tant, perquè després passa el que passa: vau posar un dia la foto d'una de les vostres dones (Maritxell així, amb A, em penso que es deia) amb minifaldilla i se li veia tota la cel·lulitis. Moderació, Saratogues, si voleu posar retratets vostres i de la família.

Anònim ha dit...

Doncs a mi la Maritxell em va agradar, prefereixo una noia guapa amb celulitis i si fa falta amb un mitxelinet, que no pas ossos.
Recupereu-vos saratogues !!!

Anònim ha dit...

A mi també em va agradar la Meritxell

Anònim ha dit...

Proposo que poseu fotos de les altres dones del club. De moment ja coneixem la Carla, la Maritxell, l'Elsa... però i les altres? Són tant guapes, glamuroses i pijes?
Boan any.
Us segueixo cada dia des de la feina, jejeje M'alegreu la jornada laboral. El vostre cínic humor és necessari.

Anònim ha dit...

Carlitus i Josep, o aneu molt apurats o se us enganya molt fàcilment, eh? Perquè si la tal Maritxell ja mostrava la seva "pell de taronja" a la cuixa en una foto per la que és de suposar va intentar posar-s'hi el màxim d'afavorida, no vull ni imaginar el que de debó deu amagar aquella dona. Per mi que és tant culpa de l'excés d'añimentació com de la vida ociosa que porta la pijeria gironina: a força de no fotre ni brot, acumulen calories. Si treballessin de debó, això no els passaria.

Anònim ha dit...

Eduard, a veure si treballes una mica i deixa't de tants àpats amb els teus amiguets.

Anònim ha dit...

L'anònim de les 16.58 deu ser el típic fantasma chulo pistes de discoteca que no es menja ni un donut de reposteria barata. Tanta perfecció que demanes als altre si potser t'hauries de fe rmirar una miqueta. Segur que ets dels que portes els texans amples perquè no hi ha manera d'emplenar-los.

Anònim ha dit...

QUIN TRACTAMENT MÉS LLARG! A VEURE SI ESPAVILEU.

Anònim ha dit...

Jo també m'estic recuperant, porto una setman seguida, assegut a la tassa del W.C, llegint "El Jueves". Quines festes tios...He estat a Palma de Mallorca amb unes "churris" de nassos. Per cert, que carai es això de la cel.lulitis de la Meritxell, jo crec que es ta molt bona. Quina sort que tenen els pijos...

DON JOSEP LLUIS TORRENT (DETECTIU)

Anònim ha dit...

Batlle treballa una mica home!

Anònim ha dit...

Mercè, m'he anat a comprar uns texans apretats, que sembla que són els que t'agraden a tu. De tota manera, una cosa és certa: he tornat a mirar bé la foto de la Maritxell i veritablement ella sí que no deu tenir problemes per omplir –i sobradament, em temo– els texans. El que va apuntar allò de la cel·lulitis tenia tota la raó. Fixeu-vos en el cuixot de sota, el que està recolçat al seient. O sigui que els pijos, més que sort, tenen unes "tragaderes" de nassos.

Anònim ha dit...

Llegint aquest comentaris hom s'adona que hi ha molt d'home perfecte sense panxa ni pudor de peus. Aquests matxos ibèrics que tant critiquen a una noia per tenir cel.lulitis que es preparin dintre d'uns anys quan comencin a degotar, i no me refereixo pas a degotar de cervell ... que ja ho fan ara.
M'agrada la imperfecció. Idees com les vostres fregeuen el fascisme alemany. Aneu en compte. Endavant saratonians !!!

Anònim ha dit...

Per mi també està molt bona la Meritxell, la trono amb molt de glamour. Val més tenir pas que falti. També m'apunto perquè poseu les fotos de les altres esposes del vostre club.
Endavant i recupereu-vos

Club saratoga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Club saratoga ha dit...

Com a president del club, anuncio que els propers comentaris que relacionin al Sr. Eduard Batlle amb Club Saratoga seran esborrats. Ja vam dir en el seu moment que el reconegut periodista Eduard Batlle no té res a veure amb el club i per tant, no volem iduir a confussions entre els nostres distingits lectors i admiradors.
Claudio Sarabia, president

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo, Josep Lluis Torrent (detectiu privat) us puc garantir que no formo part d'aquest Club Saratoga. Un prestigios client m'ha demanat que investigui de qui quines persones n formen part per poder entrar-hi. Es un aristocrata gironí i m'ha demanat que no desvetlli la seva identitat.

DON JOSEP LLUIS TORRENT (DETECTIU)

Anònim ha dit...

Jo crec que ja no en sabrem res més del famós club de pijos ja es deuen haver disgregat.

Anònim ha dit...

Té raó l'anterior anónim, però que es consoli pensant que tampoc no es perdrà res. Perquè el mé strist no és que a Girona hi hagi gent tan superficial com els saratonians. No, el més trist és que pijeria d'aquest tamany prenguin a l'altra gent per tan idiota com per interessar-se sobre on passen les vacances ells, a quines botigues de Barcelona compren i que les seves dones quedin embarassades de ves a saber qui. Afortunadament, Girona no està encara prou malalta com per fer cas a aquesta colla.

Anònim ha dit...

Bufff, quanta enveja té aquest darrer anònim oi? Ànims saratonians !!!

Anònim ha dit...

aquest anònim en contra del club està deixant diferents missatges que comencen a carregar.

Club saratoga ha dit...

Per a l'últim anònim: ho sentim, la quota de membres de Club Saratoga està coberta. No et podem admetre.
Claudio Sarabia, president