dimecres, 30 de gener del 2008

Infrastructures

Pacte Nacional d’infrastructures. Pregunta d’anàlisi de continguts: per què aquest dimecres La Vanguardia no dedicava ni una sola paraula a parlar del Pacte Nacional d’Infrastructures?

2. Pacte Nacional d’infrastructures (2). Declaracions de Joan Herrera: “Amb els diners del pacte no es farà el quart cinturó”. Oi tant amic Joan que es farà. Es farà igual com s’ha fet el túnel de Bracons, tot i que el teu company de partit Joan Boadas va dir que mai es faria. Oi tant que es farà... o és que dimitiràs si es fa? Vinga, posa-ho damunt la taula: “Si es fa el quart cinturó, IC deixa el govern”: Apa, anima’t !!!

3. Papers de Salamanca. El conseller Tresserras (ERC) protestava aquest dimecres i carregava contra el govern socialista de Madrid perquè no han arribat encara papers de Salamanca. Preguntes: amb qui governa ERC a Catalunya? No va ser ERC qui va donar suport a Zapatero per a l’investidura? Aleshores... de què es queixa si governen i donen suport a un partit que és el culpable que no tornin els papers de Salamanca?

4. El Girona i Segona A. Genial reportatge del Diari de Girona d’avui sobre els efectes positius de que el Girona CF pugi a Segona A. L’amic Josep Maria Jofre, a qui el club li te estima per la seva bona feina com a regidor d’esports a l’Ajuntament de Girona, manifestava en aquest mateix rotatiu que “La ciutat no està a l’alçada de l’equip” (22 de gener). Mira Josep Maria, algun cop que un saratonià ha anat a Montilivi ha arribat a casa seva amb la gola congelada. El problema no és la ciutat sinó l’estadi. Proposta dels saratanonians debatuda en el darrer sopar d’estratègia: per què no construïu un nou estadi on hi ha actualment el camp de futbol del Sant Ponç? Amb una cabuda d’unes 7.500 persones és més que suficient. El camp estarà més a prop de la ciutat i no estarà en un lloc com fins ara, molt propici a agafar pulmonies. Si decideixes que el Girona CF ha de seguir a Montilivi, els saratonians et proposem que en el bar venguis Couldina. Tindrà més èxit que les xips.

5. Trobada de blocaires amb Francesc Canet. Anunciem a Josep Maria Aguirre que no podrem assistir a la trobada de blocaires que ha preparat amb en Francesc Canet (ERC). Gràcies però ens és impossible, les nostres obligacions laborals i familiars ens ho impedeixen. Per cert, per què ho feu a Can Ninetes? No hagués estat millor fer-ho a Cal Gallego?

6. Professionalitat periodística. A l’hora dels postres del nostre sopar d’estratègia, els saratonians vam brindar amb Bollinger per la professionalitat informativa de: Pere Subirana (Ràdio Palamós), Carles Arbolí (Hora Nova) i Lluís Poch (SER Girona). Endavant !!!

7. Riudellots de la Selva. No us perdeu aquesta pàgina titulada Pueblos de España. Intenteu trobar Riudellots de la Selva.

8 Felicitat del nostre president. Darrerament veiem el nostre president més content del que és normal. Intentarem esbrinar el motiu. No patiu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que passa amb RIUDELLOTS?He buscat a PUEBLOS DE ESPAÑA i no hi se veure res d'extrany.

Club saratoga ha dit...

Riodelodos d ela Selva.
Et sembla res d'estrany?
jajaja

Club Saratoga ha dit...

Amics i admiradors (amigues i admiradores) de Club Saratoga: haureu comprovat que des de fa dies rebem el boicot d'un personatge (o una personatge)en el nostre apartat de comentaris. Aquests boicots reben en la parla d'Internet el mot de TROLL.
La millor manera per no fer cas a aquesta persona és no contestar-li els missatges, i en la mesura que sigui possible eliminar-los.
També hi ha una altra manera i és la de moderar nosaltres els missatges abans que aquests siguin públics. Aquesta darrera opció queda de moment descartada; però des de la nostra llibertat i democràcia, ens hi veurem obligats si els trolls d'aquest boicotejador continuen. Malgrat tot, intentarem eliminar-los d'inmediat o simplement no fer-li cas. Hem consultat amb altres persones que tenen blocs i ens han dit que a la llarga, quan veuen que no se'ls hi fa cas, disisteixen amb aquesta pràctica poc democràtica. Teniu més dades dels TROLLS a
http://es.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

Anònim ha dit...

que passa amb la foto de la Cristina?És com el Guadiana que ve i desapareix?

Club Saratoga ha dit...

ho comentarem dintre de breus instants

Anònim ha dit...

SÍ QUE ÉS VERITAT.RIODELODOS DE LA CRUZ Y RIODELODOS DE LA SELVA.BONÍSSIM...