dilluns, 16 de juliol del 2007

Banys a la piscina del Juan Carlos I

Mentre gaudíem dels postres del sopar del dijous, l’amic Ricardo Planasdemunt – responsable de l’àrea de Lleure i esbarjo- ens donava a conèixer una bona notícia. Resulta que l’Hotel Juan Carlos I de Barcelona ha inaugurat la temporada estival amb l'obertura de la seva piscina, que aquest any i per primera vegada, estarà a disposició del públic en general. Ho hem d’aplaudir. El preu és de 25 euros per persona i dia, consumicions apart.
En Ricardo va anar personalment a fer-hi una exploració. Ens va dir que la piscina fa 37 metres de llarg i 24 d'ample i que està situada en un espai de 25.000 metres quadrats envoltada de vegetació exòtica. Ens va portar fins i tot fotos que ell mateix va fer amb la seva màquina digital (hi havia alguna senyoreta rossa amb ulleres fosques de Georgio Armani que se li va posar al mig de l’objectiu. O ... va ser ell qui expressament la va fotografiar?).
L’horari és de 10 a 20 amb dret a vestuaris (hi ha dutxes amb aigua calenta inclosa) i es poden utilitzar les tovalloles i barnussos de l'hotel (si te les vols emportar les has de pagar). Estem d’acord amb la decisió presa pels responsables d’aquest hotel perquè d’aquesta manera l’establiment s’apropa als ciutadans “del carrer”. Recomanem a l'amic
Joan Puig d'ERC, molt aficionat a les piscines, que hi vagi. Li agradarà.
Un secret: fins avui molts dels membres de Club Saratoga quan anem a la ciutat comtal aprofitem per anar a la piscina (a la foto) del
Real Club de Tennis de Barcelona per fer-nos-hi una remullada . En Luis de Carlos Amat, és soci de l’entitat i disposa d’invitacions previ pagament de 10 euros en dia laborable i de 16 en dia festiu.
Hem programat una visita tots els membres del club per veure que tal és aquesta piscina de l’hotel Juan Carlos I. Aprofitarem després per fer un bon sopar i marcar estratègia.
Club Saratoga.

Confirmat: Jordi Basté conduirà els matins de Rac1, i en Xavier Bosch, on anirà?
Pregunta: es compleixen 10 anys de la mort de Miguel Ángel Blanco. De què se n’ha fet de la seva xicota?. Suggeriment: busqueu-ho en el Google. Sorpresa?

1 comentari:

Dessmond ha dit...

La meva religió no em permet fer l'excès de capbuçar-me en una piscina. Ara, si que puc dir que un dinarillo és ben agradable, a la carpa que instal·len en mig d'aquesta vegetació que retrateu.