dimarts, 10 de juliol del 2007

Neix Club Saratoga

Fa temps que feia falta a la xarxa un club com aquest. Format per intel.lectuals de la ciutat de Girona i rodalies, intenta posar el sucre i el pebre necessaris en una societat polititzada i desenganyada. Ens reunirem cada setmana en un bon restaurant. Mentre sopem, els membres del Club designarem l'estratègia a seguir. Som independents, lliures, no estem lligats a cap partit polític. La nostra filosofia de vida és la d'una bona taula i un bon vi. Mentre mengem, planifiquem. No tenim res a veure amb el portavions americà que va portar aquest nom. Ens agrada el nom simplement perquè sona bé. Per cert, tampoc tenim res a veure amb els qui en el seu dia van obrir a Girona un bar que també es deia Saratoga. La majoria dels membres de Club tenim entre 35 i 50 anys. Anirem informant.
A la foto, un homenatge a un altre club d'amics que va existir en la memòria literària, el Club Pickwick, a qui des d'aqui li fem el nostre homenatge.
Claudio Sarabia, president fundador de Club Saratoga.

8 comentaris:

mastegatatxes ha dit...

Algú que recordi el mític bar Saratoga, al carrer de la Salle, es mereix tota la meva consideració. Senyors, em disposo i espero les seves reflexions amb un profund respecte rural. Des de la rodalia, siguin saludats.

Josep Oliveras ha dit...

Benvolguts provincians gironins, rebin vostès el meu afecte ultracomarcal. Es bo que Girona, a banda de botiguers, metges i algun advocat, hi hagi algú que es digni a escriure i, sobretot, a sopar i beure envoltat dels amics. Si la seva reivindicada intel.lectualitat es farceix de peus de porc i es vernissa de vi, comptin amb el meu estimable respecte. Si el que volen és parlar de Kant, Kandinsky o Popper, tindran notícies dels meus padrins.

Anònim ha dit...

El club Satatoga es un puticlub de Castelldefels.

Mar ha dit...

jo era més de "la tieta" que del "saratoga", però us dono un vot de confiança i us llegiré ;)

Quim Curbet ha dit...

Jo no era ni de ca la Tieta ni del Saratoga, era més aviat del Plaça, però deixem això dels orígens i anem al gra: enhorabona i endavant amb el Club.

Mar ha dit...

quim, és que els que estudiàvem a la salle ens dividíem bàsicament en dos grups,a l'hora de no estudiar: els que anàvem a la tieta i els que anaven al saratoga.

Àlex Sáez ha dit...

Recordo només vagament el Saratoga. Era molt clàssic i crec que hi vam celebrar el bateig de la meva germana Laura.

Benvinguts si el vostre és un divertimento sense mala intenció.

Anònim ha dit...

he vist que s'ha tornat a obrir el bar Saratoga