divendres, 13 de juliol del 2007

Sortim de l'armari


En el sopar setmanal d’ahir dijous vam decidir per unanimitat donar a conèixer els nostres noms i les nostres responsabilitats dins del club. Som 10 persones, lliures, sense cap mena d’afiliació política, d’entre 35 i 50 anys. I tal com vam dir en el primer post, de la ciutat de Girona i rodalies:

President: Claudio Sarabia
Vice-president 1: Luis de Carlos Amat
Vice-president 2: Nicolau Reig
Estratègia: Mauricio Javier Estrach
Economia: Juan Planas de Cuixart
Relacions públiques: Juan de Soria
Assessor jurídic: Arnau de Puig

Àrees:
Política: Gustavo Andraitx
Gastronomia: Carlos de Imaz
Lleure i esbarjo: Rircardo Planasdemunt

No direm, per suposat, les nostres tasques laborals diàries. Això ens delataria massa, volem ser públics dins de la discreció. Sí que podem dir, i així ho vam decidir ahir en la nostra trobada, que entre nosaltres hi ha: advocats, enginyers, un botiguer, un dependent de l’Hipercor, un pagès, un ramader i dues professions més que queden en la discreció per ser més lliures i independents. Tot i que pot semblar "pedant", ens considerem intel.lectuals. No hi ha dones, és veritat. Som misògins? No. Tot el contrari. Ens agraden les dones !!!
Seguirem marcant l’estratègia.
Club Saratoga

Nota: agraïm la salutació que ens fa avui en el seu bloc el periodista
Eduard Batlle. El seu bloc és un referent per a molts. Des d’aquí admirem la seva constància. Per això el recomanem des del nostre club. Això no vol dir que estiguem sempre d'acord amb el que pensa.

1 comentari:

Dessmond ha dit...

La crem de la crem, vaja.
L'enhorabona pel blog!