dimarts, 18 de setembre del 2007

Els "pilot" ja no són el que eren

M’ho comentava feia mesos l’amic Juan Planas de Cuixart i no m’hi havia parat mai a pensar-ho. Em deia que els rotuladors “pilot” ja no funcionen igual de bé com abans, que s’assecaven molt de pressa. Suposo que tothom sap i ha vist aquest tipus de rotuladors que la majoria fa servir com si fossin bolígrafs. Pels qui no, mireu la fotografia del periodista Pere Subirana que en te un a la seva mà dreta.
Què passa amb els pilots? Tant bé que anaven !!! En el sopar que vam mantenir ahir dilluns per marcar estratègia, l’amic Planas va tornar a treure el tema i va ser l’aspecte principal de la nostra discussió. Tothom va adonar-se que efectivament s’assequen i que quan fa estona o dies que no els fas servir, has de fer una prova abans que et surti definitivament la tinta. Espero que no morin d’èxit. Moltes vegades passa que una cosa que funciona, es deixa perquè la cosa tiri sola i al final falla.
Arnau de Puig, assessor jurídic de Club Saratoga.

2. Pintades contra el Rei. Encara avui, i fa dies que el monarca ens va visitar, es poden veure les pintades contra el Rei a les parets de la ciutat, en especial en el barri vell. A les pintades hi ha la bandera independentista i el símbol comunista. Gent d’esquerres. Suposem que ecologistes. Saben ells la quantitat de producte corrosiu que s’haurà de fer servir per treure-les? Per cert, com és que encara hi són?

3. El Madrid a Catalunya Ràdio. En Jaume Ametller ens deixava fa dies un comentari relatiu a les retransmissions del Madrid per Catalunya Ràdio. Avui sortia un article a la premsa gironina molt interessant. Es veu que retransmeten el partit per a barcelonistes. És a dir, quan ataca el Madrid se sol sentir “ai, ai ...” i quan l’equip contrari falla se sent “uiiiiiiiiii”. Creiem que és molt original. Ara bé... us imagineu que això ho fes Onda Madrid (emissora autonòmica de Madrid)? Com ho titllaríem nosaltres? D’antibarcelonistes potser?

4. Sobre El Mundo. Avui un article de Jordi Soler defineix el diari El Mundo d’anticatalà. Ell exposa les raons. El Club vol fer constar que avui en El Mundo, en la seva edició de Catalunya, es pot llegir un article en català de l’Irene Rigau (ex consellera d’ensenyament de la Generalitat) en favor de la immersió lingüística.

5. Pregunta a Àlex Saez. Amic Àlex, tu que ets del mateix grup que l’alcaldessa, pots parlar-li del semàfor del pont de la Font del Rei? Gràcies.

1 comentari:

Mar ha dit...

M'apunto a la reclamació sobre el semàfor del pont de la Font del Rei. És impossible creuar la rotonda d'Emili Grahit-Pericot en hores punta. Que posin un semàfor dels que discrimina la presència de vehicles al carrer del Carme, no?
I posats a demanar, i tal com està la circulació al barri vell i zona de plaça Catalunya i carrer del Carme, que prohibeixin aparcar també en hora punta els cotxes dels mossos d'esquadra davant la comissaria de Vista Alegre, que provoquen un col·lapse abans del semàfor que dóna al carrer del Carme que déu-n'hi-do!