dijous, 20 de setembre del 2007

La segona samarreta del Barça

Un any més el Barça ha canviat el color de la segona samarreta. Com ja sabeu la d’aquesta temporada és blava turquesa. És maca, sí. El fill d’en Carlos de Imaz la porta i crec que algun membre més del nostre club la té. Res a objectar. Ara bé, no es podria unificar el color d’una vegada i que sempre fos el mateix, malgrat les possibles modificacions que es podrien fer sobre el disseny original per motius de merchandising? Ho vam discutir també en el sopar d’estratègia d’aquesta setmana. Primer la groga llampant, després la taronja de la temporada passada, ara la turquesa... Des del Club, i després d’algunes consideracions, i donat que possiblement l’any que ve hagin de tornar de nou a modificar-la, proposem que la segona camiseta porti els colors de la bandera de Sant Jordi (a la foto). De fet, és la mateixa samarreta que llueix aquest any l’Inter de Milà i que es va poder veure en el Joan Gamper. Sabem que hi poden haver detractors, ja que hi ha molt de color blanc, però a nosaltres ens agrada. Que us sembla?
Ricardo Planasdemunt, lleure i esbarjo de Club Saratoga

2. El semàfor. La Mar ens ha deixat un comentari en favor de la nostra petició que s’elimini el semàfor del pont de la Font del Rei i proposa que també els mossos no aparquin davant de la comissaria de vista Alegre. Totalment d’acord, té raó, s’hi formen cues alarmants a hores punta.
Pel que fa al semàfor, el que no entén Club Saratoga és com l’Àlex Saez no ens ha contestat. No ha dit res. I això que li hem enviat un correu i li ho hem preguntat des d’aquest bloc. Sabem que l’Àlex és diputat al congrés pel PSC i no regidor a l’Ajuntament. Però és del mateix partit que el que governa al consistori gironí. Per tant... Sr Àlex Saez, li costaria gaire –li tornem a preguntar- que li digués a la Sra Pagans que la causa de les cues que es formen a la Plaça dels Països Catalans és a causa d’un semàfor innecessari que hi ha en el pont de la Font del Rei que comunica el carrer del Carme amb els Països Catalans? Gràcies.
Per cert, felicitats Àlex perquè sembla que repetiràs a les llistes del PSC. Ànim.

3. Àlex Saez en contra de les seleccions catalanes? Alex: és veritat que vas votar a Madrid en contra de les seleccions catalanes?. Avui el periodista Xevi Xirgu
ho escriu a El Punt.

4. Pintades. Continuen, una setmana després, les pintades contra el Rei a Girona. Avui pel matí encara es veien al casc antic, com per exemple a la plaça de Sant Josep d’entre altres. Està de vacances la brigada de la neteja?

5. Sofia o Cristina? El periodista Eduard Batlle escriu en el seu
bloc que l’any que ve la reina Sofia té tots els números per visitar Girona. Des del club proposem que vingui la Cristina !!!!

6. Maserati i Club Saratoga. Us fem saber que el nostre president Claudio Sarabia ha estat convidat per
Maserati a l’hotel Mas de Torrent per veure la presentació del nou model d’aquesta marca esportiva italiana.

1 comentari:

Àlex Sáez ha dit...

saratonians,

petició transferida al poder municipal....