divendres, 28 de setembre del 2007

Deixa de funcionar el semàfor !!! Gràcies Àlex

El nostre relacions públiques, Juan de Soria, ens fa saber en caràcter d’urgència que el semàfor del pont de la Font del Rei ha deixat de funcionar. És una gran alegria. Ens comunica també que avui a primera hora del matí hi ha passat amb el seu Golf GTI i que ja no hi havia cues. Bona decisió, tant i tant reclamada des del nostre bloc (llegiu posts anteriors).
Agraïm la gestió del diputat socialista Àlex Sáez i felicitem a l’alcaldessa Anna Pagans. Esperem que no hagi estat un miratge de l’amic Juan de Soria, que a certes hores del matí, sobre tot el matí del divendres, no saps mai si va o ve de casa.

Claudio Sarabia, president de Club Saratoga

3 comentaris:

Mar ha dit...

doncs devia ser ahir, perquè aquest matí a tres quarts de vuit tornava a funcionar a tot drap. quina mala organització!

Anònim ha dit...

El semàfor fa el que li dóna la gana

Anònim ha dit...

Parleu d'aquest semàfor?

********************************
Aplicar el sentit comú
(el punt 3.10.2007)

JOSEP PLANAS. GIRONA..
Més d'una vegada m'he plantejat si els responsables de prendre decisions per resoldre un problema no analitzen detalladament totes les possibles solucions per després prendre la que més malament el resol. Les decisions sobre el trànsit a la ciutat de Girona en són un exemple quotidià i claríssim. La plaça dels Països Catalans és un dels punts negres de la circulació a la ciutat: a una confluència molt complicada de cinc carrers, tres de doble direcció, i una rotonda de tres carrils, s'hi afegeix el semàfor que al final del pont de la Font del Rei regula la incorporació dels vehicles al carrer del Carme. Des de principis de setembre, però, aquest carrer està tallat per obres i els cotxes que hi circulen són escassos. Per aquest motiu, el semàfor ha perdut la seva funció i només serveix per mantenir les cues a la rotonda. Dijous passat algú va decidir desconnectar-lo i substituir-lo per dos agents de la Policia Municipal que regulaven el trànsit. Resultat: l'embús va desaparèixer. Aquest algú, però, quan va veure que la seva decisió era la bona i el problema es resolia, es devia espantar. Segur que va pensar que els ciutadans ens acostumaríem a una bona gestió del trànsit i després exigiríem que es resolguessin altres punts negres: rotonda del Pont del Dimoni, rotonda dels Maristes, carrer de la Creu... Això no podia ser, ahir els policies ja no hi eren, el semàfor tornava a funcionar i l'embús tornava a ser al seu lloc: tot en ordre.
*********************************

Neu confiant amb en Sáez... Ha ha ha