divendres, 14 de desembre del 2007

Catàleg de Zegna rebut

Agraïm que la firma Ermenegildo Zegna ens hagi fet arribar el seu catàleg de marroquineria (foto) per aquesta temporada 2007/08. Ens vàrem reunir ahir a la nit a Can Mascort per sopar i mirar-lo tots plegats. Hem vist els cinturons, les bosses i les carteres... També l’apartat de sabateria. Felicitem un cop més aquesta marca masculina de roba per la seva elegància, i no dubtem en fer una visita a la seva botiga del Passeig de Gràcia.

2. Cocktail al Majèstic. El nostre president Claudio Sarabia va estar el passat dimarts a Barcelona per motius de negocis. Mentre feia temps entre reunió i reunió va poder prendre un cervesa en el
piano bar del Majèstic. Allà va ser informat dels menús gastronòmics que ofereix aquest distingit hotel per aquestes festes. Li van proposar que tant ell com tots els membres del club hi anem a celebrar el sopar de gala de cap d’any. En el menú hi destaca un “brou infusionat de ceps amb raviolis de bledes, txangurro i tòfona”. El preu de la gala inclou els raïms de la sort, una orquestra per celebrar l’inici de l’any i un fi de festa amb disjockey. Una cosa important: durant el sopar hi ha l’amenització d’un duet de violins amb violoncel. De matinada, xocolata amb broxetes de fruita i xurros. El preu? 280 euros (per persona). Ens ho pensarem.
Per cert, si voleu el menú complert, cliqueu
aquí i tindreu tots els menús especials d’aquestes festes del Majèstic. Una exclusiva de Club Saratoga per als seus fans.

3. Gent elegant. La Maritxell (l’esposa de l’Arnau de Puig, el nostre assessor jurídic) avui s’ha agafat el dia de festa per fer els encàrrecs de tions i reis. Ha fet saber per sms al club que al migdia ha vist pel Pont de Pedra al periodista d’Onda Rambla Eduard Cid amb una americana de tons grisos clars i blancs molt maca. No s’ha atrevit a preguntar-li on l’ha comprada. Eduard, vols dir que l’has comprat tu, o ha estat la teva senyora?.
A la tarda, pels vols de les quatre, la mateixa Maritxell, ha vist a la Plaça del Vi al regidor de l’Ajuntament, Joan Pluma, amb un barret de color marró a to amb la bufanda de quadros, també marrons. Ens ha dit que també anava molt elegant.

4. Eleccions i propostes. Eleccions autonòmiques el 9 de març? Ho deia
El Confidencial. Alerta gent de CiU i d’ERC. És una jugada magistral del PSC per buscar el vot útil coincidint amb les eleccions generals. I ERC que hi diu?
Per cert, ahir l'amic Juan de Soria proposava Joan Ferran (PSC) com a nou president de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. Ho va dir en els postres, després de prendre's un orujo. Tot els membres vam dubtar de la seva paraula en aquell moment. Avui ens ha trucat i ens ha proposat l'Eduard Batlle. Sabem que a l'amic Batlle això d'anar a Barcelona li encanta, per alguna cosa a Les 7 Portes li guarden la taula número 6 sempre que hi va.

5. Embaràs de la Carla (1). Tot va bé. Sense novetats. Gràcies.

3 comentaris:

Eduard Batlle ha dit...

La vostra finezza em supera i serveix d'evasió.

Socialista Power ha dit...

Anem seguint in fem creixer la blogosfera! I sobretot.. fem bullir l'olla!!!

Anònim ha dit...

Us segueixo i em diverteixo molt i aprenc moltes coses.Gràcies continueu així.