dimarts, 11 de desembre del 2007

David Lyme i Gisela

L’any 1985 hi va haver una cançó que va fer furor a les discoteques i emissores de ràdio: Let’s go to the Sitges. Després sortiria la versió Let’s go to Lloret. La interpretava un jove de Barcelona anomenat David Lyme (foto). L’any següent, el 1986, trauria Bambina. Aquell cantant es deia, es diu, de nom real, Jordi Cubino. Era l’època del Italo Dance amb en Mikko Mision, Silver Pozzoli, Norman o CC Catch, Modern Talking ...
Alerta, però, perquè Jordi Cubino no torna a cantar, sinó a produir. Aquest dimarts s’acaba de presentar a la premsa la representant de RTV d’Andorra al Festival d’Eurovisió. L’escollida és la cantant barcelonina Gisela, sorgida d’Operación Triunfo. La peça serà produïda per Jordi Cubino. De fet, l’ex David Lyme ja porta anys produint cançons i amb èxit. Tot primer amb sintonies per anuncis de televisió de firmes com Volkswagen, Audi, Chupa-Chups, SEAT, Danone o Coca Cola d’entre altres. Recordeu aquella cançó de Coca-Col anomenada “No facis l’indi, fes el Cherokee”?, doncs va ser seva, com també la canço de l’anunci de Damm del 1998 “Happy World”.
També va ser el productor de la cançó “Corazón latino” de David Bisbal. Destacar que ha escrit temes per “Grease, el musical de tu vida” i “Donkey Xote”. Ha produït per Nacho Cano i ara ho farà per l’últim àlbum d’Il Divo. Perquè veieu que aquest noi, que alguns creien desaparegut, està més mogut que mai. Cal dir que tant l’Elsa, com la Jessica com la Cristina eren unes autèntiques fans d’en David Lyme, bé, d’en Jordi Cubino. La Carla ho era més de cantants com l’Hèctor Vila o en Santi Vendrell.

2. Bloc de l’Assumpció Lailla. Recomanem el bloc d’aquesta jove política. Ànims !!!

3. Excés de gàlib. Us heu parat mai a pensar què volen dir els cartells de “excés de gàlib” que es troben en algunes carreteres? Cliqueu aquí.

4. Entre The One i Paloma Picasso. Creiem amics i amigues fans que enguany la competència en perfums, com a mínim dins del nostre club, serà entre The One de Dolce&Gabanna i Paloma Picasso. Pensem que són els perfums que més s’adiuen a les nostres senyores per regalar. Si hi ha alguna lectora que cregui que n'hi ha algun de millor que ens ho digui. Les Délices de Cartier també són recomanables. Per cert... ja heu vist el video de The One?

5. Esperant catàleg de Zegna. Des de la firma italiana Ermenegildo Zegna ens han fet saber que ens enviaran en les properes hores el catàleg de marroquineria per aquesta temporada. Estem a l’espera. Gràcies.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt millor el perfum l'eau d'Issey.Una fragància suau però penetrant.Ni massa dolça ni massa exhuberant.La olor necessària per embriagar a qualsevol persona propera , però la suavitat de no marejar al veí.
Feu boicot a D&G pel seus anuncis discriminatoris i sexistes en contra de les dones, si-us plau, o és que no heu vist l'anunci de la noia estirada a sota de sis "mascles"babejant i físicament dominant?

Club saratoga ha dit...

Hola Marta, saps quin ha estat l'únic país del MÓN os s'ha retirat l'anunci de D&G?
Espanya !!!! No creus que això ens hauria de fer pensar?
Gràcies per la recomanació de L'eau d'Issey.

Anònim ha dit...

Aquestes dones que critiquen els anuncis de D&G per sexistes, per què van callar en el seu moment quan va sortir l'anunci de la Coca-Cola light?

Anònim ha dit...

Si fem cas a la Marta, jo considero sexista la película The Full Monty, i com diu en Carles, l'anunci de la Coca-Cola.
Bon nadal a tots (i a totes)

Anònim ha dit...

Marta: l'anunci de la colònia Lacoste on es veu un home mig despullat no és sexista?

Anònim ha dit...

Marta: mira't l'anunci de les seleccions catalanes !!! Segons tu també és sexista !!!