dilluns, 3 de desembre del 2007

La Carla està embarassada !!!

Aquesta és la gran notícia que us hem volgut donar. Tots els membres del club ens sentim satisfets i contents perquè la senyora del nostre amic Juan de Soria esperarà el seu primer fill (o filla). Enhorabona !!! El dijous al vespre la Carla ho va comunicar en persona, tot fent una xocolata amb melindros a la Vienesa, a l’Elsa, la Maritxell, la Jessica i la Cristina. Està de tres setmanes. Ànims Carla, i a tu Juan de Soria només dir-te: torero !!!

2. Meme de la Pia Bosch. L’amiga Pia ens ha fet un meme en el seu bloc. Esperem respondre’l properament. Gràcies Pia.

3. Josep Quintanas “elegant”. Ara fa pocs dies, la Jessica (l’esposa del nostre Vicepresident primer Luis de Carlos Amat) va veure passejant per un carrer de Girona al primer secretari d’organització del PSC de Girona i ex delegat de cultura de la Generalitat, Josep Quintanas. La Jessica va explicar al seu espòs que el Sr Quintanas portava una elegant jaqueta marca
Belstaff de color negre que li feia molt de goig. El club es congratula del bon gust que té l’amic Quintanas.

4. Felicitats Joan Puig. Felicitem al diputat gironí al Congrés dels Diputats, Joan Puig, que va ser escollit divendres com el candidat que la comarca de la Selva proposa perquè encapçali la llista d´ERC de la demarcació de Girona per a les properes eleccions generals. Puig va obtenir 55 vots a favor, i 12 vots van ser en blanc. Ànims Joan !!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Carla!!!

Anònim ha dit...

Ara fer la pilota a lo Quintanas...

anem baixant el nivell, nogensmenys!

Anònim ha dit...

- Josep Quintanas ja fa temps que no es secretari d’organització
- Que dolents que sou, quina malícia, mira que estar contents que Joan Puig sigui el cap de llista d’ERC !.

Anònim ha dit...

Us segueixo i em feu passar una bona estona. Felicitats per la Carla i al seu home

Anònim ha dit...

Ho jo tinc al·lucinacions, o aquí hi havia dos post crítics –que no insultants– amb el Club Saratoga, que han estat barroerament eliminats. Malament anem, si un club que s'autoanomena "som lliures" no creu en la més elemental llibertat d'expressió. Si és que es tracta només de riure-us les pressumptes gràcies o de quedar bocabadats amb ls llocs on passeu les vacances, aviseu i no perrem el temps

Club Saratoga ha dit...

Recordem que els missatges que ofenen a les persones són eliminats.
També, i per damunt de tot, aquells missatges que insulten o degraden els membres del nostre club. Qui no agradi el nostre club, la forma de pensar que tenim, la forma de vestir, els llocs on anem, els llocs on estiuegem ... etcètera, i etcètera, té una solució: no visitar-nos.
No aceptem missatges que degraden la bona convivència del club i els seus lectors, fans i admiradors.
Aquest club està pensat per fer passar una bona estona mentre estem al treball o a casa. En cap moment està pensat per provocar enrabiades i mals rotllos. D'aquí que s'eliminin missatges ofensius.
Som lliures i aquí està la nostra llibertat.
Recomanem a alguns, posar més sucre al cafè i deixar-se de sacarines.
Petons i abraçades als nostres fans.

Claudio Sarabia, president.

Anònim ha dit...

Carai que pijo en Quintanas

Club saratoga ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Club Saratoga ha dit...

El club ha eliminat un missatge firmat suposament per Josep Quintanas. A fi d'assegurar que els missatges que ens deixin els polítics siguin veraços, recomanem als polítics que tenen bloc que usin la identitat de Google/Blogger. Si no tenen bloc, ens poden escriure un mail (clubsaratoga@gmail.com) i nosaltres mateixos posarem el post o farem saber el missatge als nostres fans i admiradors. D'aquesta manera ens assegurem que certs graciosos puguin deixar missatges amb el carisma de la doble personalitat.
Club Saratoga=veracitat.
Claudio Sarabia, president

Anònim ha dit...

Les meves més sinceres felicitacions per la Carla i pel pare del nen. I també per l'home de la Carla

Club saratoga ha dit...

Agraeixo de tot cor que aquest últim anònim m'hagi felicitat per partida doble. Gràcies.
Juan de Soria