dijous, 20 de desembre del 2007

Les nostres colònies

En un post ja us vam prometre que us donaríem a conèixer les colònies que portem. Diversos mails de fans i admiradors nostres ens ho demanaven, i lògicament, ara que estem de festes i s’escau regalar colònies, no ens hi podíem negar. Serveixi també amics i amigues com a recomanació per si heu d’encomanar tions i reis. Us proposem que si no les coneixeu us les apunteu i les aneu a provar a llocs com el Sephora o a l’Hipercor, que no posen masses problemes per provar-les amb tranquil·litat. Advertim que a Sephora les colònies d'Ermenegildo Zegna no hi són i que els perfums de Cartier els trobareu sense problemes a Hipercor (protegits amb vitrina).
Ahir dimecres ens vam reunir tots en un sopar d’estratègia a Can Tura de Sant Aniol de Finestres. Hem de reconèixer que el tema de les colònies és una cosa molt personal, i que hi ha persones que es neguen a dir la colònia que porten. Dos membres del nostre club, per exemple, ahir s’hi negaven; però finalment, amb un cop d’autoritat democràtica del nostre president, van afluixar. Aquí les teniu. No us perdeu els enllaços:

Claudio Sarabia:
Le Must de Cartier
Luis de Carlos Amat:
Antaeus (Chanel)
Nicolau Reig:
Santos (Cartier)
Mauricio Javier Estrach:
Armani
Juan Planas de Cuixart: Polo Ralph Lauren Bleau
Juan de Soria: Allure Sport (Chanel)
Arnau de Puig:
Paco Rabanne.
Gustavo Andraitx: Z de Zegna (Ermenegildo Zegna)
Carlos de Imaz: Antaeus
Ricardo Planasdemunt: Essenza di Zegna (Ermenegildo Zegna)

Si les coneixeu, podeu deixar els vostres comentaris.

2. Hipercor. La Carla i la Cristina (esposes de Juan de Soria i Ricardo Planasdemunt) van anar ahir a l’Hipercor a l’apartat de joguines. Ens van dir que va ser un desastre !!! Es veu que a la zona on hi ha les joguines costa de veure personal que pugui atendre les preguntes dels clients. És més, ens van constatar una dada: hi ha menys personal per embolicar regals. Això vol dir alguna cosa.

3. Gent de l’avinguda Pearson i rodalies. Persones que viuen a la zona de l’avinguda Pearson, Cavallers i Bosch i Gimpera de Barcelona, ens han enviat correus mostrant el seu acord amb el que dèiem d’ells en el darrer post. La Jessica (l’esposa d’en Luis de Carlos Amat), que va estudiar al Liceu Francès, ha rebut dues trucades d’amistats seves que viuen en aquella zona, una d’elles és la Sònia. I Felip Puig ja hi ha pensat amb tot això?

4. Bravo per Mateu Ciurana. Un xivatasso ens ha fet saber que el locutor de ràdio Mateu Ciurana, a part de ser el nou director de Quart FM (cosa que ja sabíem pels diaris), serà també el responsable de l’emissora municipal de Caldes, població d’on ell es fill. Felicitats Mateu !!!

5. Felicitats a
Can Marquès. Ja n’hem parlat alguna vegada. Ho recordem: val la pena anar els dijous a Can Marquès per provar l’arròs. Una autèntica delícia. És més, els volem felicitar perquè el sabó del lavabo és de la marca Germisdin. És sabó sanitari, molt suau, dóna gust restar-s’hi les mans.

6. Panera de l’Eduard Batlle. El periodista Eduard Batlle ens ha enviat un mail dient-nos que ens ha preparat una panera on hi ha delicatessens per aquest Nadal i una ampolla de colònia d'home de Gucci per a cada un dels membres del club. Ens demana que el president, Claudio Sarabia, la vagi a recollir personalment al Punt. Ho sentim, ja saps Eduard que som anònims, però potser farem venir algú a recollir-la en nom nostre. Per cert, si t’agrada Gucci, encara millor Homme de Dior. Fes-nos cas.

3 comentaris:

Eduard Batlle ha dit...

Bones festes a tots els creadors d'aquest invent. Per aquest dies us recomano la Keira Knightley, que és la nova imatge de Chanel (http://www.keiraknightley.com/).
Suposo que voldrieu que ella us desitgés el Bon Nadal abans que jo.

Anònim ha dit...

què hi té a veure el que pensin una colla de pijos de Pearson amb les decles d'en Mas sobre la independència i amb el que en pensi de tot plegat Felip Puig???

Club saratoga ha dit...

Molt fàcil, que els pijos de Pearson l amajoria són catalanistes moderats i votants de CiU, tal i com es demostra cada any quan es fan els recomptes de vots. Si aquesta zona de Barcelona on CiU queda primera (sumem-hi també Sarrià-Sant Gervasi) deixa de votar CiU, on pensa la federació nacionalista recollir els vots. Al carrer Nicaragua potser?
Felip Puig és secretari d'organització oi? Doncs que vagin pensant tant ell com els màxims dirigents de CiU on pensen recollir vots amb les proclames independentistes. Per votar independèndia la gent ja té ERC i les CUPS. Aìxò volem dir.
I que consti que aquesta opinió ja es comenta també pels joves votants que van al "Heaven and Hell", i això cal cuidar-ho, perquè molts d'ells votaran per primera vegada.
Gustavo Andraitx, responsable de política.