dimarts, 4 de desembre del 2007

Meme bloc solidari


En nom del club, agraeixo a la Pia Bosch que ens hagi nomenat en el seu meme de bloc solidari. Com explica la diputada socialista en el seu bloc, es tracta de nomenar set blocs solidaris que comparteixen les teves idees i opinions, o que simplement ens ensenyen tot el que saben i ho fan d’una forma totalment altruista, generosa i voluntària, simplement pel plaer de compartir. És una cadena solidària, per tant cal continuar-la sempre i cal enviar un correu als nous blocs premiats i aquests cal que continuïn la cadena amb set blocs més i posin el logotip.
Ahir dilluns els membres del club ens vam reunir per sopar a Can Mascort amb dos objectius: celebrar l’embaràs del compatriota Juan de Soria i nomenar set blocs per continuar el meme de la Pia. Aquí van:

1) Gabriel Jaraba, un periodista que hi toca. Els seus articles ajuden a entendre la societat. No us el perdeu.
2) Marta Puig. Reconec que el primer que em va impressionar va ser el nom del bloc. Després la facilitat d’entendre el que explica. Coses del dia.
3) La cortina de fum. Un bloc periodístic per conèixer la nostra actualitat.
4) Estratega. Pel que li agrada la comunicació política.
5) El diari de les bones notícies. Això ja ho diu tot.
6) Carles Puigdemont. Per saber utilitzar les noves tecnologies en el bloc.
7) Passejant per les meves entranyes. Experiències de la vida.

Claudio Sarabia, president

2. Agraïment. La Carla us agraeix els missatges que heu deixat i els que heu enviat per mail amb motiu del seu embaràs. Us dóna les gràcies de tot cor. Si voleu enviar missatges, recordeu que el nostre mail és aquest .

3. Serem al Portús i a l’Auchan!!! Doncs sí, la majoria de nosaltres anirem dijous al Portús i a l’Auchan. Marxarem aviat, ja que en el Portús (conegut també per Els Límits) tot i que el costat de la dreta és espanyol (català), l’horari és francès. Cal tenir-ho en compte. Hi serem a les 10 del matí per comprar perfums. És molt important que sapigueu que en aquest lloc podeu trobar els perfums fins a un 20% més barats que en qualsevol altra botiga de les nostres contrades. Per tant, ens hi aprofitarem, tant nosaltres com les nostres senyores. La Cristina, per exemple, (l’esposa d’en Ricardo Planasdemunt) aprofitarà per comprar Paloma Picasso, i l’Arnau de Puig la seva estimada Paco Rabanne.

Prometem en un futur post posar-vos les nostres colònies preferides i també les de les nostres respectives esposes. Us recomanem per tant, visitar el Pertús per aquestes dates nadalenques per estalviar diners. Ens ho agraireu.
Després anirem a dinar al Buffalo Grill i finalment ens passejarem per l’Auchan a veure si hi ha alguna joguina per encomanar als reis que sigui diferent de les que hi ha aquí.
No ens podrà acompanyar el nostre president, en Claudio Sarabia que és de viatge a Formentera per afers de negocis, ni tampoc en Gustavo Andraitx que pensa passar tota la setmana a Sant Andreu de Llavaneres, ni en Juan Planas de Cuixart que amb la seva estimada Elsa i el seu fill Hugo restaran en l’apartament de Roda de Barà. Amb tot, l’Elsa ja li ha demanat a la Carla que li compri The One, el darrer perfum de Dolce&Gabanna. Perfum, per cert, que recomanem als nostres lectors per les seves estimades. Té una fragància molt forta i duradera que crea “passió”. Proveu-la. Ja ho veureu. Cliqueu aquí

4. Joan Puig de segon. Ho sentim Joan, nosaltres apostem per tu, encara que de primer hi vagi en Canet. Llàstima que en Camil Ros no us farà companyia, ja veig que la premsa ens va fer saltar un globus sonda.

5. Enllaç de l’Aguirre. Josep Maria Aguirre, assessor de temes legals d’ERC ens ha fet un enllaç. Ho ha descobert en Gustavo Andraitx aquesta tarda mentre navegava d’”estranquis” a la seva empresa. Nosaltres també li fem. Gràcies !!!. Esperem que també ens el faci la Cristina Alsina !!!

6. Per als fans del Monopoli. Cliqueu aquí. Llàstima que sigui en anglès.

4 comentaris:

pau ha dit...

Moltes gràcies per el premi, un honor, i més de mans del Sr. Sarabia.
No sé si continuar la cadena, ja que vaig fer-ho fa poc.

Anònim ha dit...

nois que no mireu els blocs gironins darrerament, com mínim dos dels nominats ja ho han estat no fa molt

Anònim ha dit...

En Joan Puig us dona les gràcies per vostre suport

www.joanpuig.cat

Anònim ha dit...

Com van anar les "colònies"? Ens direu preus, exemples...