dissabte, 22 de desembre del 2007

Ànims Barça, ànims Rijkaard !!!

Efectivament, tots els membres del club estem amb Frank Rijkaard (a la foto, el veiem a l’esquerra). Prengui la decisió que sigui, tant si Ronaldinho és a la banqueta com si no, si us plau fes-nos feliços i fes que els teus jugadors rutllin !!!.
La porra dels nostres membres:

Claudio Sarabia: 1-0
Luis de Carlos Amat: 3-1
Nicolau Reig: 2-0
Mauricio Javier Estrach: 2-1
Juan Planas de Cuixart: 4-1
Juan de Soria: 1-0
Arnau de Puig: 2-1
Gustavo Andraitx: 4-2
Carlos de Imaz: 3-0
Ricardo Planasdemunt: 2-1

Cada un ha posat 5 euros, qui guanya s’emporta el pot !!! Per cert, Claudio Sarabia ha estat convidat a la llotja per presenciar in situ el partit. També el veuran des de les seves respectives localitats, com a bons socis del Barça, en Ricardo Planasdemunt, Carlos de Imaz i Arnau de Puig. El company Mauricio Javier Estrach ha convidat a la resta de membres a veure el clàssic en el seu apartament de Sa Riera. Alguns s’ho estan pensant, ja que en Nicolau Reig i la seva esposa Emma, celebren aquest diumenge un sopar en l’apartament que tenen a Torredembarra. És molt probable que ens dividim i anem en els dos llocs.

Força Barça !!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la informació que doneu s'ajusta com els resultats, anem arreglats!!! Bon any, fantasmes

Club saratoga ha dit...

Estimat anònim: nosaltres ens hem mullat, en canvi tu has preferit veure com el cotxe s'estimbava per després opinar. Bon any igualment.
Juan de Soria, relacions públiques

Anònim ha dit...

Qui és el locutor que entrevista al Frank?

Anònim ha dit...

Crec que es diu de cognom Matadepera; de nom no se si es diu Albert o Pere

Anònim ha dit...

Crec que es diu Albert Matamera

Anònim ha dit...

Que no...
Que es diu ALBERT DE MATAVERA i és col.laborador de Ràdio Palamós.

Anònim ha dit...

ALBERT MATAVERA, és molt popular a Palamós.

Anònim ha dit...

Robert Matapera. I sí, és col.laborador de Ràdio Palamós en els esports. Teniu raó que és molt conegut, és de la saga dels Sánchez Carcasés, Pere Subirana ... Bons periodistes del baix empordà.

Anònim ha dit...

Doncs el paio és guapíssim !!!

Club saratoga ha dit...

Amics i amigues del club: el noi que us refereiu es diu Albert Matavera. No hi ha més discusió. és col.laborador d'esports de Ràdio Palamós. Ho he consultat jo mateix en persona amb un altre reconegut periodista esportiu de Palamós. Quan tornem de les nostres empatxades ja en farem cinc cèntims.
Claudio Sarabia, president.

Anònim ha dit...

Bon dia i bon any a tots els membres del club Saratoga i a tots els seus lectors. Efectivament el senyor que surt a la foto es diu Albert Matavera i els puc asegurar de manera irrefutable que és del tot cert ja que la persona en questió és qui els escriu aquestes ratlles.
Em sap molt de greu no haver pogut aclarir amb anterioritat tots els dubtes que s'han plantejat en el seu magnific blog. Un creuer pel Carib (a bord d'un catamarà de luxe, es clar)durant les festes de Nadal m'ha allunyat de la controvèrsia que s'ha creat els ultims dies.
Vull aprofitar aquestes ratlles per agrair públicament als membres del club i en especial al seu president Sr. Claudio Sarabia tot l'esforç que han realitzat ja que gràcies a la seva fermesa i el seu afany constant en busca de la veritat finalment hn aconseguit desvetllar qui era qui els escriu.
Finalment només em queda encoratjar-los a que continuin sempre ferms en els seus objectius i agrair a la Montse el seu bon gust.L'Hotel Aiguablava a Fornells (Begur) pot ser un bon lloc per fer un Dry Martini,no?

Salut i felicitat per tothom.

Albert Matavera, amb v.