divendres, 22 de febrer del 2008

Club Saratoga amb els candidats gironins

Efectivament, volem animar la política, que la trobem molt avorrida, i més durant aquesta campanya. És per això, que en el dinar d’estratègia celebrat aquest dilluns vam decidir posar en marxa la nostra campanya electoral. No patiu, no ens presentarem a les eleccions. Com sabeu, som veraços i lliures, i no volem estar supeditats a la política. Ara bé, sí que hem decidit entrevistar als principals candidats per la circumscripció de Girona. A l’hora dels licors, tots els 10 membres que formem el club vam llançar preguntes a l’aire i vam anotar les 15 preguntes, que al nostre entendre, més ens poden interessar; tant a nosaltres, com a tots vosaltres, amics fans del Club.
15 preguntes faciletes relacionades amb el saber viure.
Hem enviat el qüestionari en els mails particulars de
Jordi Xuclà (CiU) el dimecres 20 de febrer a les 22.41
Montse Palma (PSC), dimecres 20 febrer a les 22.43
Francesc Canet (ERC), dimecres 20 febrer a les 22.54 i
Biel Jover (ICV-EU), dijous 21 febrer a les 10.16
A Alícia Sánchez Camacho li hem fet arribar mitjançant el seu cap de premsa. Ho hem fet d’aquesta manera perquè ens ha estat impossible aconseguir els seu mail. Anirem publicant les entrevistes a mesura que vagin arribant. Respondran els cinc candidats? Aquí està la qüestió. A veure ...
Gustavo Andraixt, responsable de política de Club Saratoga

2. Reportatge d’Albert Soler. Molt interessant el reportatge que ha elaborat l’Albert Soler per al Diari de Girona que podeu llegir aquí. Hi ha una cosa interessant que ens ha fet observar en Juan Planas de Cuixart (responsable d’economia) per SMS: la Montse Palma és molt fotogènica. És veritat, en una de les fotos (versió paper del diari) podem observar-li una mirada molt jovenívola.

3. Article de Guinart. Té raó Josep Maria Guinart en el seu article d’avui d'El Punt: “ El verd no és un monocoltiu d’esquerres”. Lògic. També hi pot haver polítics de dreta que siguin ecologistes, clar que sí. Per això són “conservadors” (perdoneu l’acudit).

4. Debats a la COPE. Demà dissabte de 13 a 14 hores, nou debat polític dels candidats dels principals partits gironins a la COPE de Girona (89.4 FM). Hi serà Jordi Xuclà. El debat és moderat pel cap d’informatius de COPE Girona, Jordi Rútia, i hi participen dos periodistes de centre-esquerra / esquerra com són en Salvador Garcia i en Rafa Garrido, i en Josep Victor Gay, aquest últim més moderat políticament. Recordem que fou alcalde per CiU a Tortellà. Bona idea i bons debats.

5. Poca feina. S’ha d’arribar a tenir molta poca feina per penjar aquest video en el Youtube !!!

6. Agraïments. Agraïm a tots els nostres amics i amigues que han participat en els comentaris de l’anterior post on ens recomanaven restaurants per fer el sopar de presentació de la Cloe en societat. Ho tindrem present i us agraïm els suggeriments.