dimarts, 19 de febrer del 2008

De veritat que hi haurà eleccions?

En el sopar d’estratègia que el Club va celebrar ahir dilluns a Can Mascort, el nostre responsable de política Gustavo Andraitx ens feia reflexionar sobre un tema en el qual li vam donar tota la raó: la manca d’ambient preelectoral entre la societat, la gent de peu, del carrer. Fixeu-vos que tot l’ambient electoral l’estan muntant els mitjans de comunicació, sinó fos per això, ningú se n’adonaria. La societat en passa força. Fins i tot, els cartells que es veuen pel carrer són tant lletjos que no desperten l’entusiasme de ningú. Fixeu-vos que el PSC està intentant ara agafar el vot dels hispans, si no, no s’entén que hi hagi tant cartell en castellà a la ciutat de Girona amb l’eslògan de “No es lo mismo”.
Ara bé, han pensat els mitjans de comunicació que potser el receptor es cansarà de que donin tanta vidilla als polítics?

2. Nyap Emili Grahit. El nyap que ha fet l’ajuntament de Girona al carrer Emili Grahit és digne dels millors assessors. Com s’entén que la vorera, la nova vorera que han construit amb motiu del pàrking subterrani, quedi obstaculitzada totalment poc abans de l’alçada del carrer Migdia per una grandiosa i lletja estructura de formigó i metall? L’assessor és el mateix que el del fanal de la Plaça del Vi?

3. Jane Birkin a Girona. Avui actua la Jane Birkin que es va fer famosa interpretant a duo la banda sonora de la pel·lícula
“Je t’aime moi non plus”. Ho farà a les 21 hores a l’Auditori. No sabem si la presència de la Jane Birkin a la ciutat de Girona ha impacientat els estímuls hormonàstics del bon amic periodista Albert Soler, que avui ens feia una classe de gastronomia i història intrínseca en el seu article del Diari de Girona.

4. El nunci a Girona. Ja en el seu moment vam agrair al servei de protocol del Bisbat que convidessin al nostre president, en representació de tot el Club, a la recepció del dissabte del Nunci a Casa Carles amb les autoritats. Com sabeu el President estava de prelluna de mel a Tamariu, i la resta vam preferir seguir tots els actes a través del bloc d’en
Burxeta que explica allò que els periodistes no veuen ni volen saber. Això, si, ho vam seguir còmodament des dels nostres respectius apartaments de segona residència.

5. Agraïments. El president Claudio Sarabia agraeix tots els comentaris d’alegria i esperança que heu fet arribar a través de comentaris en l’anterior post i també dels molts mails que ha tingut. Gràcies en nom també de la Cloe. En Claudio ens ha promès que ens la presentarà properament en un sopar. El lloc i dia encara està per decidir.

6. Ànims Gustavo !!! L’amic Gustavo Andraitx s’està preparant aquests dies per un important partit de golf que tindrà dissabte que ve al club de golf de Sant Andreu de Llavaneres, lloc on per cert, hi té la seva segona residència. Ànims !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El nom de Cloe m'encanta, me l'apunto per si tinc una nena.
Ànims.

Anònim ha dit...

Com està la Carla? Va bé l'embaràs?