dijous, 15 de novembre del 2007

Boicot (2)

Creiem que el nostre boicot pot ser seguit per molts de vosaltres. Nosaltres ja us donem pistes de trobar coses interessants. Les nostres senyores tampoc es mouran del passeig de Gràcia, i més quan la majoria de botigues de la crême cada cop més se situen en aquesta zona de Barcelona i deixen la Diagonal. No us perdeu la nova botiga de Dolce&Gabanna. Es troba quasi fent cantonada amb la Diagonal i és una de les més in de la ciutat. Allà l’Elsa s’ho passarà de meravella. Tant ella com la resta de les nostres senyores visitaran les botigues de Lacoste, Louis Vuitton, Loewe, Carolina Herrera i Dior. També donaran una ullada per Gonzalo Comella i guardaran forces, ja que la Carla no vol perdre’s el còrner de Façonnable d’El Corte Inglés.
Després d’haver fet el vermut al bar del Majèstic, anirem a dinar. Estem entre anar al
Hard Rock, penseu que anirem amb mainada, o bé acostar-nos a Los Caracoles. Tenint en compte que la mainada adora les hamburgueses, triarem possiblement la primera opció. Com que en Ricardo Planasdemunt té el carnet de soci del Hard Rock, no haurem de fer cua.
Després anirem al
Cafè de l’Opera i ens acostarem al Maremagnum.
Prometem, el dia que només hi anem nosaltres (sense dones) trepitjar el
Boadas. L’amic Pere Pirlas diu que allà s’hi pot trobar “cuento”, però jo sempre que hi he anat, amb en Juan de Soria, hem sortit de la mateixa manera que hem entrat, solets.
Claudio Sarabia, president.

2. Cadena Dial al camp del Salt CF. Hem rebut un interessant xivatasso per mail. Ens diu un aficionat al Salt que diumenge passat va anar a veure l’interessant partit entre el Salt i la
Federació Esportiva Palamós. A la mitja part va sonar pels altaveus música. Fins aquí tot correcte si no fos perquè un cop acabada la cançó es va poder escoltar un indicatiu de Cadena Dial. Que consti que no tenim res en contra d’aquesta emissora que a Girona dirigeix perfectament el professional radiofònic Jaume Serra, però creiem que no costa res posar un disc compacte. I ja que venia el Palamós, no hagués quedat malament posar havaneres. Si fa falta ja organitzarem una col.lecta en favor del Salt perquè tinguin una bona discografia per posar a les mitges parts dels partits.

3. Un article per imprimir i guardar. Un arquitecte, el Sr. Josep Martorell, assegurava el mes de març d’aquest 2007 a El Punt, que no hem de patir pel pas de l’Ave pel costat de la Sagrada Família. Cliqueu
aquí i guardeu-lo. A veure ...

4. Foto Claudio sarabia (3). Ja està feta. L’Arnau de Puig li ha fet en una sala del menjador del Fornells Park avui a l’hora de dinar. Prometem posar-la properament. La foto és autèntica.

5. Ja van per Messi. El 26 de setembre en aquest
post ens preguntàvem quan xiularien Messi. Donc bé, ahir dimecres La Vanguardia ja deia que Messi no és el d’abans i que agafa els errors de Ronaldinho. En El Tu Diràs (Rac 1) del dimecres a la nit també se’n feien ressò i el dijous El Mundo Deportivo rematava. Curiosament, tots tres mitjans de comunicació són del Grup Godó. A què ve tot això?

6. Tinc una pregunta per a vostè. No ens volem perdre el Tinc una pregunta per a vostè que podrem veure en català dimarts pel primer canal de TVE. Lorenzo Mila entrevistarà a José Montilla. Tothom estarà pendent d’aquest debat amb l’únic objectiu de ... sentir en català a Lorenzo Milà !!! (que consti que va néixer a Barcelona). Esperem que el
president en faci quatre linies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Falsa dicotomia!

Tots sabem que entre l'espai Gironès i el passeig de Gràcia no hi ha debat. No té sentit parlar de boicot al primer només perquè has decidit anar al segon.

I qui diu l'espai Gironès diu el c/ Santa Clara, o el barri Zara (Migdia, Maragall, la Salle).

Només la disponibilitat
(--de temps;
--de diners, tampoc hi ha tanta diferència excepte en les botigues de més luxe;
--de mitjans de transport, fa temps que la Renfe ens ho posa més lluny)
ens impedeix anar a comprar sempre a Barcelona.

Cosa que farien bé de tenir present el gremi de botiguers i franquiciats de la gens encisera ciutat de Girona.


Signat: Un gironí

Anònim ha dit...

Un dia vaig mirar l'aparador de Can Bel i no portava calés a la meva cartera ni per comprar els mitjons !!!