dijous, 22 de novembre del 2007

Jugar amb foc

Ha d’anar alerta l’Artur Mas perquè es pot picar els dits. Quan diu que “Catalunya té dret a decidir” a què es refereix?. Això també ho va dir Montilla fa poc: “Catalunya serà el que els seus ciutadans, ara i en el futur, decideixin”. Carod Rovira va anunciar un referèndum per a l’autodeterminació el 2014. Per tant, Mas no aporta res de nou. Res. I és més. Ara que s’ha esquitxat, que s’hi acabi de mullar. Quan serà que el poble de Catalunya tindrà el dret a decidir? A quin any hi haurà el referèndum? Aquesta és la pregunta que Mas no ha aclarit i que ha d’aclarir.
Mas ha tancat portes, no les ha obert. Ha tancat portes amb votants catalanistes moderats que fins ara no votaven el PP perquè la CiU de Pujol ja els hi era còmode. S’ha volgut acostar als votants independentistes quan aquests ja tenen ERC o les CUP.
Hi ha una altra cosa que ha de rumiar. Va declarar que ell estava disposat a sacrificar-se per tenir un govern nacionalista al Parlament. Això és greu. Imaginem per uns moments que CiU torna a guanyar per tercera vegada consecutiva les eleccions autonòmiques. CiU pacta amb ERC un govern nacionalista d’unitat, a canvi que Artur Mas (per decisió dels republicans) no sigui President. És això el què va voler dir? Que tindríem en Joan Ridao o l’Oriol Pujol de President?
No. Mas. Si tu et presentes i guanyes, has de ser tu. Perquè si per un pacte nacionalista el president és un altre, el desengany serà pitjor que els que hi ha hagut, i per dues vegades consecutives, amb els acords del tripartit.
I ara fes-te aquesta pregunta: a on anirà a parar el vot moderat que tenia CiU?
Si l’amic Felip Puig llegeix aquest post, que passi el “recado”.
Gustavo Andraitx, política.

2. La foto del nostre President. Claudio Sarabia agraeix les moixaines que ha rebut a través de mail. Per cert, ressaltem de nou que la foto és autèntica, no ha estat agafada de cap web. No ha volgut mostrar el seu rostre per preservar la independència política que ens caracteritza. També volem aclarir que el Sr. Eduard Cid no és el nostre assessor, com diu avui el Sr. Eduard Batlle en el seu bloc. Els nostres assessors són: Arnau de Puig (jurídic) i Gustavo Andraitx (política). Amb tot, aprofitem per saludar el Sr. Cid i li desitgem molta sort.

3. Llibertat per a l’escola? El Sr José Montilla va dir en el programa “Tinc una pregunta per a vostè” que tothom té la llibertat de portar el seu fill a l’escola que vulgui. Això és rotundament fals. Cada cop més, els pares tenen problemes per portar el seu fill a l’escola concertada que desitgen. Un noi d’Olot ho tindrà molt difícil, per no dir impossible, per estudiar al Bell-lloc o als Maristes de Girona. Una nena de Salt pot anar a les Alzines amb tot tranquil·litat? Sr. Montilla, resolgui aquesta injustícia.

4. Massana i l’Estrella Michelin. El Club felicita al Sr Pere Massana per l’estrella Michelin aconseguida. Segur que en Pere encara recorda quan entre els anys 1988 i 1990 hi anaven a sopar cada dijous i en una mateixa taula el cantant Santi Vendrell, els locutors de ràdio Paco Basso i Àngel Rodríguez, i l’empresari Àngel Casas. Quina època aquella !!! Per cert... de què se n’han fet de tots ells?.
Felicitats Pere, i ... no canviïs massa. Hi ha gent que per anar a la segona estrella Michelín ha començat per posar plats més grossos, menys menjar i encarir el preu. I si no fixeu-vos amb el Miramar de Llançà, que té estrella Michelin, i en canvi els del Club preferim anar a Can Narra.

5. Felicitats Guillem. En Guillem Terribes ha tret un llibre: “Demà serà un altre dia”. Ens alegrem.

6. 10 anys de casats. Com ja vam informar, el nostre assessor jurídic Arnau de Puig i la seva senyora esposa Maritxell, celebren el seus 10 anys de casats. Assessorats pel nostre President, ambdós viuran aquest cap de setmana una nit romàntica a l’Hotel Arts de Barcelona. Hem demanat a l’Arnau, que vist que molts de vosaltres voleu que posem una foto de la Maritxell, n’hi faci una i que quedi ben bonica.

7. Mareigs. Avui la Carla té visita amb el seu metge de la Clínica Onyar. Darrerament te mareigs i vòmits. Seguirem informant.