dilluns, 30 de juliol del 2007

Fornells Park: bona impressió

Ahir diumenge vaig decidir quedar-me a Girona i no patir cues. A la família i a mi ens agrada molt anar a Aiguablava o a Tamariu, i per aquestes zones els diumenges és signe de perill de retencions. El president del Club, Claudio Sarabia, em va demanar fa dies que fes una inspecció ocular a l’Hotel Fornells Park (a la foto) per saber si paga la pena per als membres del club i en extensió també per als lectors d’aquest bloc. Més que res ho deia per la piscina (us convido a mirar els primers posts).
La nostra impressió va ser positiva. Hi vaig anar amb els nens i la dona. La piscina es pot utilitzar gratuïtament si després et quedes a dinar al restaurant de l’hotel. No és massa gran, però neta i tampoc és massa fonda. Recomanable ara els diumenges o dissabtes d’estiu per anar-hi amb la família. El menú del restaurant costa entre els 19 i els 21 euros, sense IVA. Menjar de qualitat i ben servit. Ja m’ho sabreu dir.
Pels qui no ho saben, el Fornells Park està situat a la Nacional II, en el terme municipal de Fornells de la Selva, a pocs quilòmetres de Girona.
Nicolau Reig, Vice-president segon de Club Saratoga

L’Àlex torna amb el seu bloc. El
bloc de l’Àlex Saez ha deixat de fer vacances. Li desitgem una feliç reentré.

Carles Negre estrena el seu. L’ex-alcalde de Torroella ha posat en marxa el seu bloc per debatre els temes polítics del poble. No sabem si és per fer pràctiques de periodista i entrar després com a periodista en algun ajuntament de CiU (suposem que no). Tenim un exemple: l’antecessor, en Josep Ferrer (PSC), està fent de periodista a l’Ajuntament de Girona, tot i que no és blocaire, pero si que fou alcalde. Recordem que la carrera de periodisme es pot estudiar en quatre facultats de Barcelona i en una de Vic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bo el comentari del periodisme tan d'en Ferrer com d'en Negre, sou genials, teniu una ironia fina que cal mantenir!