dilluns, 17 de setembre del 2007

Hem tornat !!!

1. Hem tornat amics i amigues, i ho fem alegres, després d’haver descansat uns quants dies. El qui ha tornat més morenet és en Nicolau Reig, que ha passat les seves vacances en el seu apartament de Torredembarra. Els altres, tot i estar horetes a la sorra, no ens ha agafat tant. Cosa de la pigmentació cutània. Hem tornat i veiem que les coses poc han canviat. Quinze dies sense marcar estratègia i veiem que les obres del carrer Emili Grahït continuen tant a poc a poc com els hi és possible i, el més fort, les retencions a la plaça dels Països Catalans encara fan efecte.
Una pregunta pels de l’ajuntament: tant difícil és eliminar el semàfor del pont de la Font del Rei (pont que comunica la plaça dels Països Catalans amb el carrer del Carme)? Quin sentit té que hi hagi un semàfor funcionant al carrer del Carme si aquest està tallat per obres? Els assessors de l’ajuntament i els tècnics municipals no ho saben veure? Pensàvem que en aquests 15 dies que érem fora de vacances se n’haurien adonat, però veiem que no.
Luis de Carlos Amat, Vice-president 1 de Club Saratoga.

2. Sopar amb el rei. Un membre del Club va assistir al sopar amb el Rei a Girona que es va celebrar la setmana passada. Un cop va acabar, va arribar a casa seva i es va haver de fer un pa amb tomàquet i pernil. Es veu que va passar gana.

3. Reflexió sobre TV3. Interessant reflexió la que fa avui el periodista
Eduard Batlle. Només li ha faltat escriure una cosa certa científicament demostrada: TV3 va començar a perdre audiència des de que a Catalunya governa el tripartit.

4. Per als filòsofs. Frase de José Luis Zapatero pronunciada aquest cap de setmana: “¿Por qué apoyé el Estatuto de Cataluña?”. (A quin Estatut es refereix?)

5. La Finestra. Avui la secció LA FINESTRA del Diari de Girona parla dels sopars “secrets” que s’organitzen des de fa anys en un local del passeig de Gràcia de Barcelona. Sopars “Off the record” on hi participen empresaris, polítics, advocats ... Són trobades on es comenten aspectes estratègics. El periodista que ho ha escrit podria haver-nos consultat alguna cosa, ja que Club Saratoga hi és representat des de fa temps pel nostre president Claudio Sarabia.

6. Ràdio Maria. Un catòlic ens fa saber que Ràdio Maria ha canviat de freqüència i que ara emet pel 88.6 FM. Queda apuntat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvinguts saratonians !!! M'ho passo bomba amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Teniu raó amb lo del semàfor, és la causa de les retencions. Ajuntament: actueu !!!

Eduard Batlle ha dit...

Gràcies pel detall amics del club.
Us segueixo i que el retorn no us faci defallir.