dilluns, 24 de setembre del 2007

La Sexta evita un divorci

Tv3 pot arribar a produir divorcis, sort que la Carla, la meva esposa va mirar el Barça per la Sexta i no hi va haver més discussions. M'explico.
El nostre assessor jurídic, l’Arnau de Puig, va anar aquest passat dissabte amb una colla de companys de l’empresa i un servidor a veure el Barça. Vam marxar d’hora per veure l’espectacle dels 50 anys del Camp Nou que començava a les 9. Per cert, molts socis es van assabentar a darrera hora que es feia aquest show. A les 9 i 5 minuts, l’Arnau se li ocurreix trucar a la seva esposa, la Maritxell (que estava descansant en l’apartament que tenen a Llafranc), per dir-li que havien arribat bé i que l’espectacle que havia començat era impressionant. Fins i tot, li explica que en aquell moment toca una pilota grandiosa de les moltes que es llencen des de l’estadi. Li diu també que posi TV3 que segur que ho retransmet i ho podrà veure. Fins aquí cap problema. Després del partit, decidim emprendre el camí de tornada.
A l’endemà, a primera hora, sarau a casa de l’Arnau. La seva dona l’acusa d’haver-lo mentit i d’haver anat de “juerga”. Li explica que a l’hora que a l’havia trucat per TV3 feien un informatiu i que l’espectacle no havia començat fins a dos quarts de 10 de la nit. Per molt que l’Arnau la volgués convèncer, la Maritxell es mostra convençuda que el seu marit, els companys de feina i un servidor havíem anat a trucar algun timbre vermell del carrer Tusset. Al final, la Maritxell va trucar a la meva esposa per explicar-li aquella situació. La Carla va veure l’espectacle perfectament a les 9, la Maritxell a les 9.30. Què passava? Simplement que la meva dona el va veure per la Sexta que el feia en directe, mentre que TV3 ho donava en diferit. Si us plau, senyors de TV3, avisin quan facin les coses en diferit i evitaran problemes majors.
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga

2. El nou Camp Nou. Meravellós. No és estrany que ni l’As ni el Marca per prou feina en parlessin el diumenge. Bon senyal.
Veieu-lo.

3.
Girona-Madrid ens pregunta. Fa dies que en un dels seus post volien saber si Club Saratoga és en memòria de la cafeteria que hi ha a Girona. Verb mal usat. Que hi havia, en tot cas, perquè fa anys que van tancar. Ens agrada el nom i va ser un referent de la ciutat durant anys, per això li hem posat per aquest bloc i club nostre, però no tenim res a veure amb els amos del que va ser aquesta reconeguda cafeteria de pijotes.
4. Dolors Bassa. Interessant el bloc de la Dolors. Us el recomanem i li fem un link, com ella ens ha fet a nosaltres. Ànim Dolors !!!

5. El jurat de Miss Itàlia. Resulta que exigeixen veure les natges de les concursants. Argumenten que s’han de veure les noies per davant i per darrera. També hi estem d’acord !!!, i que ho facin amb Miss Espanya. I ... per a les nostres amigues lectores, si volen també que ho facin amb Mister Espanya. Els membres de Club Saratoga segur que donariem la talla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, caram! Així això no passa només quan la banda de trompetes i tambors de Sa Majestat toquen Els Segadors, caram, caram!

Anònim ha dit...

Que són els timbres vermells del carrer Tusset? Que hi ha?