dimecres, 14 de novembre del 2007

Boicot (1)

Dissabte, la majoria dels que formem part del club, hem decidit fer boicot a l’Espai Gironès i anar de compres a Barcelona. La raó ja és explicada en anteriors posts. Ja som grandets i no ens xupem el ditet. Som lliures.
Per desgràcia no hi serem tots. No ens acompanyarà en Luis de Carlos Amat, ja que té un partit de tennis al Real Club de Tennis Barcelona. La seva esposa Jessica –com ja és costum sempre que el seu espòs té partit- aprofitarà per visitar la seva amiga Sònia, que viu per la zona de l’avinguda Pearson. Després del partit, aniran a l’apartament de Segur de Calafell. Tampoc ens podrà acompanyar en Gustavo Andraitx que té un partit de golf a Sant Andreu de Llavaneres, la seva segona residència. I finalment, sembla que tampoc vindrà en Mauricio Javier Estrach, ja que ha convidat a sopar en el seu apartament de Sa Riera, un antic company d’estudis d’ESADE.
La resta sí. No ens ho volem perdre. Aparcarem en els SABA de Passeig de Gràcia i ens dividirem: homes i dones. Com que nosaltres sabem el que busquem, no volem perdre el temps i anirem al gra. Quederem a una hora determinada i si encara ens sobre temps, aprofitarem per esperar a les nostres senyores al bar del Majèstic tot fent el vermut.
Malgrat anar separats, hi ha un perill, i és que coincidim a
Can Bel (foto). Botiga obligada quan anem a Barcelona.
Aprofitarem lògicament per anar al
Furest, botiga especialitzada en roba d’home, on la darrera vegada en Juan Planas de Cuixart s’hi va lluir de valent comprant tres camises de Bosss i uns texans d’Armani. L’Arnau de Puig també és un fanàtic de Furest, com en Carlos de Imaz, i en Nicolau Reig. Tant un servidor, com en Juan de Soria i en Ricardo Planasdemunt, hi farem una ullada; però no ens deixarem convèncer massa, ja que la nostra roba preferida és a Ermenegildo Zegna. Si no ens agrada res, sempre trobarem els còrners d’El Corte Inglés.
Demà explicarem on aniran les nostres dones. Ja patim perquè la Visa no es cremi !!!
Claudio Sarabia, president.

2. Immigració a Salt. Un xivatasso per mail ens fa saber que Iolanda Pineda, alcaldessa de Salt, té en marxa un ambiciós projecte relacionat amb la immigració. No en sabem més detalls. Convidem als periodistes que ens llegeixen que investiguin el tema.

3. La Maritxell és rossa? Sí, diguem que tira més a castanya, però ... podem dir que sí. Responem així a una pregunta deixada en els comentaris. Tranquils que intentarem convèncer-la perquè es faci una foto i posar-la en el bloc. Tot i que l’Arnau de Puig és molt gelós.

4. Foto Claudio Sarabia (2). Demà dijous el nostre president té un dinar al Fornells Park amb l’Arnau de Puig. Sembla que l’Arnau li demanarà consell per saber on poden passar una vetllada romàntica, ell i la seva esposa Maritxell, per celebrar els 10 anys de casats. Onomàstica que està, sembla ser, a la volta de la cantonada. Tant l’Arnau com en Claudio són molt amics i sempre s’aconsellen. Seguirem informant. Aprofitant l’avinentesa, hem demanat que l’Arnau li faci la foto tant sol·licitada per tots vosaltres.

5. Per la Cristina i en Joan. Acaba de néixer una web on la Cristina Alsina i en Joan Olóriz s’hi trobaran de meravella. Porta per nom “Catalans emprenyats”. Allà podran queixar-se de les infrastructures i demanar dimissions sense que el tripartit municipal de Girona es trenqui.
Visiteu-la.

6. Silenci de Cristina Alsina. El president en persona ha enviat una carta a la Sra Cristina Alsina per convidar-la a visitar el nostre bloc i fer un intercanvi de links. La resposta ha estat el
silenci. Ens sap greu.

7. Catalanofòbia. Boníssim article a El País. Llegiu-lo aquí.