dilluns, 12 de novembre del 2007

Marisc a 15 euros

Vam prometre parlar-ne i lògicament ho fem. Us el recomanen de valent, ara bé, els qui esteu acostumats anar al Botafumeiro, penseu que no és el mateix i que cal tenir-ho en compte. Es tracta del buffet, dels molts que hi ha, de la Jonquera. Hi vam anar recomanats per en Juan Planas de Cuixart que ja l’havia provat pel pont del Pilar. El nom d’aquest buffet és: Gran Buffet Grill. Es troba just abans d’entrar a la Jonquera en una rotonda a mà dreta. És en un edifici, molt fàcil de veure per la seva grandesa, on hi ha també un bingo, un hotel i el supermercat Esclat. Els propietaris són de la Cadena Sol, per tant, no ha d’estranyar que els tovallons de paper portin aquest nom. Fins i tot, veureu que a l’altre costat de carretera hi ha el Supermercat Sol i el Restaurant Sol. No cal confondre’s.
Hi érem presents l’1 de novembre, Tots Sants, les famílies Reig, Imaz, Andraitx i Estrach. Cal advertir que si hi voleu anar en dissabte i més el diumenge, que la millor hora és a les 14.30. Penseu que en estar tant a prop de França, el 90% dels comensals són francesos. Això cal tenir-ho en compte, cosa que no vam fer nosaltres, ja que hi érem a les 12.30 per tenir temps després d’anar a fires. Vam haver de fer cua d’una hora. Cal agrair el savor faire dels responsables del restaurant, ja que mentre fèiem cua ens van delectar de moscatell i galetes. Al tenir un supermercat al costat, ens intercanviàvem a les cues i ens servia de distracció. Ens van assegurar que els dies de cada dia no hi ha cues.
El tracte dels responsables és exquisit. I el buffet no està malament, hi ha quasi de tot: paella, fideuà, sarsuela, pollastre amb escamarlans, amanides, vedella ... Anem al marisc i peix: llagostins, escamarlans, sèpia, xipirons, musclos ... Pots repetir tantes vegades com vulguis. Sorprèn també que hi hagi buffet de begudes i de cafès. Per tant, si us agrada la Pepsi Cola (no hi ha Coca-Cola), pots agafar una gerra i emplenar-la i repetir l’operació tantes vegades com vulguis. El mateix passa amb el vi i el cava (vi espumós). Sí. Repeteixo, hi ha buffet lliure de vi espumós. I si us preneu tres cafès tampoc passa res. El mateix amb el pa. Ja us dic que paga la pena.
I postres? Tants pastissos com vulguis.
Sí és cert, referint-nos al marisc, que no té el mateix gust el llagostí d’aquest buffet que el llagostí del Botafumeiro. Creiem que el marisc i el peix pot provenir del mar de la Xina, del Japó, de l’Índia ... No ho sabem. El gust és molt suau. Però l’experiència és positiva. El preu? Doncs aquí vaig: 15 euros els adults i 9 euros els nens.
Si hi aneu ja ens ho explicareu en l’apartat de comentaris.
Carlos de Imaz, gastronomia.

2. Bravo Jordi Bosch !!! Felicitem al gironí Jordi Bosch que des de fa poques setmanes és el nou conseller delegat d’Endemol, un grup d’empreses multimèdia que engloba d’entre altres a Gestmusic (la Trinca). Bosch participa sovint a les tertúlies del Tu Diràs (Rac 1).

3. Enllaç a Pia Bosch. En l’apartat de comentaris del nostre anterior post, la Pia ens explica el motiu pel qual des dels nostres potents ordinadors no podem entrar en el seu bloc. Efectivament, és culpa del nostre antivirus. T’hem fet l’enllaç i esperem que també ens facis un a nosaltres. Sort !!!

4. Amenaça complerta. Espai Gironès segueix amenaçant-nos amb el Nadal. Aquest cap de setmana en Nicolau Reig va anar al Xino i va poder comprovar com en tot el centre hi ha ple d’arbres de Nadal i bona part de decoració nadalenca. No ens val l’excusa que la il.luminació encara no està encesa i que hi ha molta feina en posar la decoració i que per això es fa setmanes abans. En tres matinades es pot engalanar el centre. Els del Club Saratoga hem decidit fer boicot a l’Espai Gironès aquest proper cap de setmana com a protesta. Ho explicarem en el proper post.

5. Pitu Anaya al Firatast. L’incombustible periodista de la Cope de Girona Pitu Anaya s’ha deixat veure aquest dissabte en el Firatast. Anava molt ben acompanyat d’amics i familiars. Se’l veu feliç, i nosaltres que ens alegrem. Convidem escoltar-lo cada dia de dilluns a divendres de 12 a 13.30 en els 89.4 FM. Ànim Pitu !!!

6. Foto Claudio Sarabia. El nostre president ha acceptat deixar-se fer una foto i posar-la en el bloc. Li farem un dia d’aquesta setmana tot dinant al restaurant del Fornells Park, on fan un menú diari d’uns 20 euros molt interessant.

7. Dubtes del fracàs de Second Life? Si algú en dubte que posi entre cometes “fracaso de second life” en el google. No tot és el que ens volen fer veure. Ja és hora que algú canti les veritats. I nosaltres ho fem, perquè som lliures.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan posareu la foto de la Maritxell?

Anònim ha dit...

I de d'en Claudio Sarabia?

Anònim ha dit...

i la de la pia bosch?

Anònim ha dit...

També és rossa la Maritxell?

Club Saratoga ha dit...

Qui vulgui una foto de la Sra Pia Bosch només ha d'anar al seu bloc. Gràcies.
Claudio Sarabia, president

Anònim ha dit...

Les referències a en Pitu Anaya i l'Eduard Cid, em fan pensar que sou uns sibarites del món radiofònic! No entenc com aquests dos immensos professionals s'estan a províncies i no tenen ofertes de primer nivell. En Bassas no els hi arriba ni a l'alçada de la sabata. Són del millor en periodisme que ha donat la provincia en molts anys des dels temps d'en Jaume Teix i la Francina Boris.