dijous, 29 de novembre del 2007

Galeuscat i les mariscades

Declaracions de Joan Ridao. Avui la premsa recull unes declaracions de Joan Ridao (ERC) en les que diu que: “Galeuscat és un club per fer mariscades”. Ho sentim, amic Joan, però cap membre de Galeuscat forma part de Club Saratoga. No se pas d’on has tret aquesta idea !!!

2. Mareigs de la Carla (3). Avui al vespre la Carla es reuneix amb l’Elsa, la Maritxell, la Jessica i la Cristina a la cafeteria La Vianesa de Girona. Faran una xocolata amb melindros. Sembla que els hi vol dir quelcom important. Estarem a l’espera i us informarem. No us preocupeu.

3 De què se n’han fet? Això preguntàvem en l’anterior post. De què se n’han fet de Santi Vendrell, Paco Basso, Àngel Rodríguez i Àngel Casas, habituals comensals dels dijous a la nit del Restaurant Massana a meitat i finals dels anys 80? Hem rebut xivatassos de gent que ens han informat d'on paren. Aquí van: Santi Vendrell, el conegut cantant de Sant Boi de Llobregat, viu a Girona, i continua fent actuacions. En Paco Basso es publicista d’Onda Cero Girona i Europa FM, l’Àngel Rodríguez treballa des de l’any 1991 a la delegació de premsa del Bisbat de Girona responsabilitzant-se dels programes radiofònics, i l’Àngel Casas continua en el món empresarial. Lamentem no tenir autògrafs de cap d’ells.

4. Sorpresa agradable. Avui volent anar a l'e-noticies ens hem trobat amb aquesta agradable sorpresa "visual". Cliqueu
http://www.e-noticies.net/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Home, també podieu haver posat una fotografia en la que no se li veiés la cel·lulitis a la cuixa, pobre dona