divendres, 8 de febrer del 2008

El nom de Cloe ha agradat !!!

El nostre president Claudio Sarabia agraeix els correus que ha rebut felicitant-lo pel seu nuviatge. Una de les coses que més li ha encantat és la quantitat de gent que li ha dit “lo” maco que és el nom de Cloe. Efectivament, a tot el club aquest nom també li ha encantat. Sona bé, n’hi ha poquets i per què no, sona a pijo. Ens agrada. El nostre departament d’investigació ha sabut que el nom és d’origen grec i que significa “herba verda”. Fou aplicat a la deesa Dèmeter, protectora dels camps. Va ser popularitzat arran de la novel·la grega Dafnis i Cloe del segle III abans de Crist que tracta de l'amor d’un noi i una noia expòsits que pasturen els ramats dels seus amos. No té onomàstica, ja que cap santa s’ha anomenat així, però es pot celebrar per Santa Cloèlia que és el 13 de juliol.
En l’anterior post ja hem llegit comentaris dels nostres amics i amigues sobre llocs enamoradissos de la ciutat de Girona. No us preocupeu que ja us donarem a conèixer on serà la presa de mà. Avancem que serà la setmana que ve.
La Cloe està molt il·lusionada, i en Claudio, no diguem !!! Si sabeu més llocs enamoradissos ens els feu saber en els comentaris!!!
Nota: han de ser llocs enamoradissos de dia. Un membre del Club reflexionava en veu alta: el camp del Girona !!!. Miau !!! (Encara hi ha gent al camp del Girona de nit?)
A la foto podeu veure una representació de Dafnis i Cloe.
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga.

2. Barcelona al Monopoli mundial. Si vols que Barcelona estigui en el Monopoli Mundial que properament s’editarà vota aquí. Diferents ciutats hi opten però només hi podran ser unes quantes d’escollides. Barcelona supera de moment a Madrid.

3. Jutge educador. Si teniu temps, mireu aquest video d’aquest jutge. Us pot servir d’exemple per als vostres fills.

4. Jean Paul Gaultier. Ahir per casualitat la Jessica, l’esposa de Luis de Carlos Amat, va anar a l’Hipercor i va provar la colònia Classique de Jean Paul Gaultier. Li ha fet saber a la Carla i la Maritxell que val la pena. Molt forta, d’aquelles que es nota. Ja ho sabeu, amics del club, ara que s’acosta Sant Valentí, pot ser un bon regal per a la vostra amiga, muller ...

5. Ens mullarem. Farem les nostres pròpies enquestes. És molt fàcil dir que a la circumscripció de Girona el resultat serà aquest: CiU 2, PSC 2 i ERC 2. Oi que si? Nosaltres comprovarem que aquest no serà el resultat... o si? Posem en marxa la nostra infrastructura de mercadotècnia en marxa. Seguirem informant.
Cub Saratoga: veracitat per damunt de tot. Veracitat i lliures !!!

6. En Nicolau Reig i l’Emma estan bé. Uns SMS d’en Nicolau enviat ahir al vespre a tots els membres del Club, ens feia saber que estan disfrutant d’una segona lluna de mel en el seu apartament de Torredembarra. Quina enveja!!! Avui van a sopar a Cal Gatell de Cambrils. Guardeu-nos un escamarlà !!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per donar suport, el que està clar, és que el darrer diputat o va cap a esquerra o cap al PP.

Aturem el PP, votem a esquerra.
Estaria molt bé que IC renuncies a presentar-se per no llençar vots des de l'esquerra

Anònim ha dit...

Quin interès té, que Barcelona sigui o no sigui al Monoply mundial?

Anònim ha dit...

Doncs per a mi si que te interès !!!Jo sóc fan del Monopoly des de petit i m'agradaria molt que hi hagués Barcelona juntament amb les millors ciutats del món. Jo també n'he fet propaganda.

Anònim ha dit...

Miquel, però jo em referia a que el Monopoly serà igual d'entretingut amb Barcelona que sense. I que Barcelona seguirà igual, estigui o no al Monopoly. És a dir, que cap de les dues (Monopoly i Barcelona)canviaran en res. Això, deixant de banda que no sóc barceloní, i que per tant m'és igual si al Monopoly hi ha Barcelona, Madrid o Cochibamba.

Anònim ha dit...

El primer anònim té molta gràcia explicant acudits: que renunciï IC. I perquè no renuncia IU a tot espanya, ja que són eleccions generals? El problema és que aleshores ja no queda cap partit d'esquerra, perquè tothom sap que PSC-PSOE no és més que la dreta moderada. En definitiva, que els vots veritablement llençats són els d'esquerra que van al PSC-PSOE, perquè ni tan sols van a l'esquerra.

Anònim ha dit...

Jo no sóc barcelonina, però sóc catalana, i per tant vull que Barcelona estigui al Monopoly europeu. Jo ja he convidat a participar-hi a través de les adreces que tinc a l'ordinata.
Per cert... això del Heaven & Heals me sona molt. Crec que algun cop hi he aparcat per aquella zona quan he anat a veure el barça, però no hi he entrat.

Anònim ha dit...

Jo he rebut correus de gent de madrid (suposo) promocionant la ciutat madrilenya. Lògicament no n'he fet cas !!! Barcelona al Monopoly mundial !!!!

Anònim ha dit...

Ja tindrem una altra criatura en marxa.Aquesta,"fabricada" a Torredambarra.

Dessmond ha dit...

Lluna de mel és "viatge de noces".
Mira que n'arriba a fer mal d'orelles, Saratoganos enamoradissos!

Club saratoga ha dit...

Dessmond: en Nicolau i l'Emma van viure una segona lluna de mel, no pas un viatge de noces !!!
El viatge de noces ja el van fer fa temps als Estats Units.