dimarts, 5 de febrer del 2008

El nostre President està enamorat !!!

El nostre President, en Claudio Sarabia, ha estat sempre una persona molt amable, amb savoir faire, un gentlman i una persona amb molta mà esquerra; ara bé, això no treu que sigui una persona totalment introvertida. Només sabem que te 42 anys, que viu al barri de Palau de Girona, que té una empresa de serveis, un apartament a Tamariu i que la seva colònia preferida és Le Must de Cartier. Sabíem que no estava casat, però mai li vam voler preguntar si tenia nòvia, ligoteos esporàdics aconseguits al Girona 10 o si era aficionat a timbres vermells com els que hi ha al carrer Tusset de Barcelona. Ahir, ens va donar una gran alegria mentre sopàvem a Can Mascort. Des de fa un any que té nòvia !!! Ara entenem perquè anava tant sovint a Barcelona. La va conèixer un dissabte a la nit en el pub Heaven and Hell, molt a prop del Restaurant Paradís, al barri de Pedralbes. Es diu Cloe i té 31 anys. El que ens va fer més contents fou saber que la setmana que ve li demanarà per casar-se en un lloc romàntic de la ciutat de Girona. Es veu que ja li va demanar dissabte passat a la tarda, però la Cloe, que és molt romàntica, li va dir que les peticions de mans es feien en llocs romàntics i no pas en el funicular de Montjuïc, com era el cas. Es veu que la Cloe es va enamorar d’un lloc molt especial de la nostra ciutat. En Claudio de moment no ens ha revalat el lloc, però creiem que es rendirà a les nostres xafarderies. Ens ha demanat que en nom seu, també vosaltres us prengueu un Anna de Codorniu a la salut d’ells dos. Felicitats, Claudio !!! Seguirem informant.
Luis de Carlos Amat, Vicepresident 1er de Club Saratoga

2. Optimista en blanc i negre?. Avui en Gustavo Andraitx dinava a Can Marquès amb un amic seu que van coincidir al IESE. Parlaven sobre els cartells que es poden veure de la Carme Chacón a les ciutats i carreteres. Amb un fons totalment vermell, tenim a la candidata socialista en blanc i negre. Des de quan una foto en blanc i negre desperta optimisme? Tenim entès que les fotos en blanc i negre es fan servir per il·lustrar guerres, pobresa, desastres ... Que consti que no ho diem en segones intencions !!!

3. Premi STIC i Blocaires amb ERC. Llegint el bloc de l’Eduard Batlle el Club s’assabenta que un grup d’internautes han creat els Premis Blocs Catalunya. Una bona idea, llàstima que nosaltres no hi podem participar. El nostre anonimat ens ho prohibeix. El Club però, us desitja molta sort. Aprofitem per felicitar al periodista Josep Maria Aguirre per la trobada de blocaires amb Francesc Canet (ERC). Sabem que va ser un èxit, i nosaltres que ens alegrem.

4. Ca l’Argadà. Pregunten en els comentaris de l’anterior post si es menja bé a Ca l’Argadà de Girona. Sí, es menja bé però és car. Sempre ha estat car. Els membres del club ja fa temps que no hi anem perquè per una amanida, un tall de pollastre i un postre et poden arribar a cobrar 30 euros. Que s’ho facin.

5. La cuina d’en Camil Ros. L’amic Camil té un bloc molt interessant dedicat a plats culinaris. El recomanem !!!

6. Salutacions al Nicolau. El club felicita al membre Nicolau Reig que des d’avui està de vacances amb la seva esposa Emma a l’apartament de Torredembarra. Hi estaran fins diumenge. Es veu que li quedaven encara uns dies de vacances de l’any passat i si no els feia ara els perdia. T’envegem Nicolau. Els fills (tenen un nen i una nena) han quedat en mans dels pares de l’Emma. Per tant, la parelleta estarà soleta. Ai,ai,ai (miau !!!). Aprofiteu per anar a Cal Gatelll de Cambrils a sopar !!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres!!! de veritat???

i?

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació sobre l'Argadà.Can Mascort és un restaurant?

Anònim ha dit...

Felicitats al president.S'acosta San Valentí,ja cal que prepari un bon regal.Tinc curiositat per saber quin és aquest lloc tan romàntic.
.

Anònim ha dit...

Sí, Can Mascort és un restaurant típic de la tota la vida a la pujada del santuari dels àngels. Es menja carn a la brasa i embotits. Darrerament han pujat el preu. S'hi menja bé.

Anònim ha dit...

Quin lloc romantic serà la presa de mà? Pont de Pedra?

Anònim ha dit...

Passeig arqueològic

Anònim ha dit...

Per romàntic el pont Eiffel.

Anònim ha dit...

Jo voto pel Pont de Pedra vistes a la Catedral

Anònim ha dit...

I la plaça del Lleó
grrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

A mi el pont Eiffel se m'hi va declarar el meu home. Es va posar molt nerviós. Encara ho recordo. No el vaig deixara acabar, me'l vaig morrejar.

Anònim ha dit...

Aquest blog del Saratoga està agafant autèntic nivell, eh? Al pas que va, es convertirà en un blog de referència no només a Girona, sinó al món sencer