dimecres, 20 de febrer del 2008

Per què és tant difícil trobar Acqua di Parma?

Cap als postres, del nostre sopar d’estratègia celebrat el passat dilluns, l’amic Mauricio Javier Estrach (el nostre responsable d’estratègia) va fer aquesta pregunta: Per què és tant difícil trobar a les perfumeries de Girona l’Acqua di Parma. Doncs no ho sabem, i ens vam quedar un moment en silenci perquè ens estranya que un perfum tant bo com aquest sigui obviat en moltes perfumeries de Girona. Només dir que va néixer l’any 1916, per tant, té tota una solera darrera seu. És un perfum molt fresc i unisex. Precisament, en Mauricio, que normalment porta Armani, sol posar-se també Acqua di Parma. La compra a la perfumeria Regia del carrer Nou de Girona, l’únic lloc on la vist. O així li ha semblat.
Vam demanar al Luís de Carlos Amat que fes una investigació ocular a la ciutat de Girona i no la va veure ni a la perfumeria d’El Corte Inglés de l’Hipercor ni tampoc en el Sephora del carrer Joan Maragall. No és bareteta. El potet de 100 ml puja fins els 60 euros aproximadament. “Lo” més pijo d’aquesta marca és la gamma: colònia, sabó, polvos talc, crema pel cos, xampú, desodorant i gel de bany. Podeu fer olor per tot arreu. Us la recomano.
Ricardo Planasdemunt, Lleure i esbarjo de Club Saratoga

2. El nostre club i les eleccions (1). Club Saratoga participa també en aquestes eleccions amb un curiós projecte real amb els candidats. Us anirem informant. Esperem que hi participin en Jordi Xuclà (CiU), la Montserrat Palma (PSC), en Francesc Canet (ERC), l’Alícia Sánchez Camacho (PP) i en Biel Jover (ICV-EU).

3. Ens mullarem (2). El nostre departament de mercadotècnia treballa per oferir-vos la nostra enquesta electoral.

4. La presentació de la Cloe. El president Claudio Sarabia demana a tots els admiradors del bloc que li recomanin llocs (restaurants) per presentar a tots els membres del Club, la seva xicota Cloe. Podeu deixar els noms dels restaurants a l’apartat de comentaris d’aquest post o bé per mail. Tots els membres hi anirem amb les nostres respectives senyores (només faltaria !!!).

5. Embaràs de la Carla (5). Aquest proper divendres a les 7 de la tarda, la Carla té visita amb el seu ginecòleg a la Clínica Onyar. Creiem que ja li faran la primera ecografia. Us mantindrem informats, no patiu.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Vosaltres que aneu sovint al Fornells Park, no podria ser un bon lloc?

Anònim ha dit...

A l'Albareda o al Pati Verd.

Anònim ha dit...

Jo presento la meva xicota -que no és d'aquí- aquest dissabte en un restaurant de Pedret a tots els meus amics.

Anònim ha dit...

Jo no n'havia sentit parlar-ne'm ami de l'Aqua di Parma. Ja la provaré a veure ...

Anònim ha dit...

Al celler de can Roca.

Anònim ha dit...

Recordo que en Lluís, el meu home,em va regalar aquesta colònia poc abans de casar-nos. És molt fresca, tal com diueu i tant servei per home com per dona, tot i que les dones la fan servir mes.
Un lloc per presentar la Cloe seria el Celler de Can Roca, però és caret. Jo triaria abans a Can Tura, us sortià per uns 30-40 euros per cap i quedareu de conya.

Anònim ha dit...

Un lloc bonic:El Trull LLORET DE MAR I encara més bonic Hotel Santa Marta ,BLANES.

Anònim ha dit...

Mas Pau d'AVINYONET.

Anònim ha dit...

Casa OMS de PALAFOLLS.

Anònim ha dit...

Hotel Juan Carlos 1r

Anònim ha dit...

Algú em podria dir què tal es menja al Marc Plaça de Girona?i a la Barbotine?

Anònim ha dit...

A Vilasacra n'hi ha un de molt maco a peu de la carretera, a ma dreta en direcció a Roses, però no recordo el nom. És caret, però maco.

Anònim ha dit...

A Mollet de Perelada n'hi ha un maquíssim molt romàntic i jo hi vaig menjar de fàbula es diu Mas Renart.

Anònim ha dit...

al mimolet, Il viaggio ( hi ha un reservat on s'hi està molt bé) i si us agrada la bona cuina italiana és molt recomenable.

Anònim ha dit...

al Tragamar de Calella de Palafrugell, és idil·lic! Primera linea de mar!

Anònim ha dit...

http://www.restaurantdrapsgirona.com/

Anònim ha dit...

Collons xatos, amb la que està caient a Girona i dediqueu el bloc a que cadascú ens digui quin és el seu restaurant favorit o amb què cony es perfuma. I la devesa? I les no començades obres del TAV? i la circulació als carrers? i el nivell dels polítics que ens volen representar? i la N-II?

Club saratoga ha dit...

Benvolgut anònim: t'animem a crear tu mateix un bloc per tractar aquests temes tant interessants que proposes. No et preocupis que des del Club et farem un enllaç i et promocionarem. Gràcies
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga

Anònim ha dit...

Un blog, De soria? deus estar de broma: prou feina tinc a saber com s'envia aquí un comentari, com per intentar crear un bloc. Sóc un analfabet informàtic. Per això us ho proposava a vosaltres,a veure si en sorgia un debat interessant. Ara bé, si és demanar massa, doncs res, seguirem parlant de restaurants i colònies. en fi, em disculpo si la meva proposta ha semblat massa agosarada o fora de lloc.

Club saratoga ha dit...

Apreciat anònim;
per aquests temes que vostè li interessen li recomanem aquest bloc de l'Eduard Batlle http://ebatlle.blogspot.com/
Una abraçada
Juan de Soria, relacions públiques de Club Saratoga

Anònim ha dit...

Massa modern pel meu gust, aquest blog que em recomanes, De Soria, i ja t'he dit que sóc un analfabet informàtic. A més, toca temes d'abast més ampli, mentre que en aquest vostre hi participa més gent i es toquen temes més gironins-gironins. En ocasions fins i tot massa privats, però en fi, al menys hi ha gironins que opinen. Res, res, m'hauré de conformar tractant els temes que us deia de viva veu, en els bars de Girona, com s'ha fet tota la vida.

Anònim ha dit...

A MI M'AGRADA AQUEST BLOC ENCARA QUE ALGÚ DIGUI QUE NOMÉS ES PARLA DE PERFUMS I DE RESTAURANTS.ES VA TUCAR TAMBÉ EL TEMA "LLIBRES".M'AGRADARIA OPINIONS AL RESPECTE ESPECIALMENT ARA QUE JA NO EST`TAN LLUNY SANT JORDI.SI A ALGÚ LI AGRADA EL TEATRE QUE NO ES PERDI "CARTA D'UNA DESCONEGUDA".ESTÀ MOLT BÉ I L'EMMA VILARASAU GENIAL.