dimarts, 30 d’octubre del 2007

Amigues polítiques

Un comentari en el nostre bloc es queixava de que no teníem amigues polítiques. Mireu, nosaltres, els del club, quan vam iniciar aquest bloc, el vam donar a conèixer a: Alex Saez, Joan Puig, Carles Puigdemont, Felip Puig, Carles Negre, Laia Cañigueral, Camil Ros, Carles Negre i Jordi Xuclà d’entre altres. Vam invitar al Carles Puigdemont, l’Àlex Saez, en Joan Puig i en Camil Ros a fer in intercanvi de links. Només en Joan Puig i en Carles Puigdemont van acceptar. L’Àlex, per molt fan nostre que sigui, va optar pel silenci, igual que l’amic Camil. És per això que no hi tenim cap link que vagi cap a ells i en canvi si als altres.
Ara ve el tema “senyores”. Ens encantaria tenir com amiga la Cristina Alsina, i ens agradaria moltíssim poder-la invitar a llegir el nostre bloc. Creiem que gent del seu voltant ens deuen llegir i potser li passen els nostres comentaris. Ara bé, per què no hem convidat a la Cristina Alsina? Doncs simplement per qüestió de seguretat. Mireu, si aneu en el seu
bloc, no hi figura el seu correu, a diferència dels altres “amics” nostres. El que si que hi ha, és un apartat de contacte. Quan hi vas, hi ha una mena de formulari per deixar la teva opinió, però aquí hi ha un risc, ja que quan envies aquest qüestionari, el destinatari sabrà el mail del remitent. Així ens ho han fet saber els nostres agents de seguretat i també els nostres tècnics informàtics. Preguem als assessors de la Cristina (l’amic Aguirre, per exemple), ens faci saber el seu correu en el nostre mail i així poder-la convidar personalment a visitar el nostre bloc i si vol, fer un intercanvi de links. Per cert, l’Anna Pagans i l’Alícia tenen els blocs endarrerits, per tant, creiem que no deuen ser massa blocaires. Intentarem també fer un pas amb la Pia Bosch. Deixeu-nos temps.
Claudio Sarabia, president.

2. Cotxes d’adolescència. Ens falta en Carles Puigdemont. Ja ens ha respost l’Àlex Saez ( Ford Fiesta), en Joan Puig (un 127) i en Camil Ros (Ibiza). I la Cristina Alsina quin portaria?, un Golf GTI, potser? (li hauria quedat bé).

3. Felicitats Carles. Felicitem a Carles Negre, nou director general d’Aigües Sant Aniol. Esperem que no deixis el
bloc !!!

4. Missa de Sant Narcís. Ahir vam rebre un xivatasso de SMS en el que se’ns informava que la diputada Pia Bosch anava molt elegant a la missa de Sant Narcís. No en tenim cap dubte.

5. Restaurant Massana. Suposem que en Pere Massana devia convidar com a mínim els cafès en el sopar d’estratègia que van mantenir Camil Ros, Àlex Saez, Eduard Batlle i Antoni Maceiras el passat divendres, sinó, no s’entén que el Sr Batlle parli del Massana en el seu bloc així com si no volgués la cosa.

6. Felicitats Sharon. L’actriu Sharon Stone (foto) ha venut un parell d’arracades d’or blanc amb diamants i safirs per valor de 55 mil dòlars durant una gala benèfica d’una associació de lluita contra la sida celebrada a Roma. Felicitats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En Massana no sol convidar a gaire res més !!

Anònim ha dit...

i el citroen de l'anna pagans?

Anònim ha dit...

La Cristina Alsina si no recordo malament, anava amb un fiat uno.

Anònim ha dit...

Es clar que no teniu links amb en Sáez i en Camil... seria un narcisime exagerat!