diumenge, 14 d’octubre del 2007

El Fluocaril a meitat de preu !!!

Aquest pont del Pilar ha estat aprofitat per molts de gironins per visitar el departament dels Pirineus Orientals, és a dir, allò que aquí a Catalunya tant ens agrada dir: la Catalunya Nord. La meva senyora, l’Elsa, i el nostre fill Hugo, vam aprofitar per anar d’entre altres llocs a l’Auchan. Feia temps que no hi anàvem i després de dinar aquest passat divendres en un macro restaurant a la Jonquera (on donen marisc i peix congelat a bon preu), vam emprendre el camí cap a la nostra estimada Perpinyà. No us avorrirem dient tot el que allí vam comprar-hi, però si que us volem recomanar que aneu a la farmàcia de l’Auchan. Està situada en el passadís, a dins mateix de l’edifici, però abans d’entrar al supermercat, al costat mateix de la llibreria. França té la fama de fabricar unes bones aspirines. Nosaltres per si de cas, en vam comprar una capsa, lògicament dels laboratoris UPSA, genuïnament franceses.
Ara bé, qui va quedar sorpresa va ser la meva dona Elsa. Ella, que fa servir la marca dentrífica Fluocaril, es va trobar que estava marcada a meitat de preu. El pack de dos tubs de 125 mg que a la farmàcia de sota casa costa uns 10 euros, allà ens va costar 4.95. Increïble !!! Em vam comprar dos packs. El viatge va pagar la pena. Recomanem per tant a tos els nostres admiradors i fans que quan vagin a l’Auchan, entrin a la farmàcia i mirin els preus. Hi sortiran guanyant.
Juan Planas de Cuixart, responsable d’economia de Club Saratoga

2. Estafa a Colliure. La família de Soria està que trina, i en especial la Carla. Divendres també van visitar els Pirineus Orientals. En Juan de Soria i la seva estimada Carla van anar a dinar romànticament en un restaurant a Colliure, en el centre mateix del poble. Els hi van cobrar per una aigua 4 euros !!! Ja us donarem més detalls. Aquest dilluns tenim berenar d’estratègia en un restaurant d’Argelaguer (fan embotits a la fusta que ens tornen bojos).

3. Terres Catalanes. Aquest és el títol d’una interessant revista que es pot trobar en el departament dels pirineus orientals, i com no a l’Auchan. Per cert, tota ella en francès, i és que el títol juga amb els dos idiomes: català i francès. Bona revista, recomanada, és un estil del Top Girona.

4. Pobre català!!! Fa pena veure com no es parla gens de català en tota aquesta zona. Entenen més el castellà que el català. Fins i tot, hi ha qui prefereix que parlis en anglès abans que en català o castellà !!! Tenen el català com a pur aspecte folklòric. Quina pena.

5. Alerta amb només els vots sobiranistes. Ha d’anar en compte l’amic Felip Puig quan diu a La Vanguardia que “El rumb de CDC és la sobirania i la confederació la propera parada”. Convergència i Unió arrossegava, ara cada cop menys, vots centrats no sobiranistes, però si catalanistes, del cinturó vermell. Aquests poden desaparèixer definitivament no només en el cinturó vermell sinó també a altres zones de Catalunya, i aleshores CiU perdre vots. Creiem que no és el camí per a CiU intentar treure vots d’ERC, ja que aquests ja els hi marxen per si sols i tornen a CiU. I els independentistes i sobiranistes ara ja tenen les CUP. Qui ha quedat descentrada és ERC. Temps al temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja sé que els Pirineus Orientals són molt lluny del Planeta, però m'hauria agradat que apuntéssiu un possible guanyador del premi del senyor Lara.

Va! Encara hi sou a temps, encara, encara, encara... (que cantava aquell [aquell que ara és president, o el càrrec que sigui, de la SGAE a Catalunya])