dimarts, 9 d’octubre del 2007

Les "notícies cristianes" del Gara

Aquests dies m’ha interessat seguir el tema de les detencions de persones relacionades amb Batasuna per tractar-ho en el nostre sopar setmanal d’estratègia. És un tema que pot ser delicat i crec que és bo sempre conèixer les dues visions d’una mateixa notícia per fer-ne després una anàlisi no partidista. Com que els membres del Club som lliures ens ho podem permetre. Vaig llegir tot primer El Mundo i després el Gara. Un cop llegit el diari d’en Pedro J vaig decidir saber que n’opinaven els del Gara. Vaig clicar aquest domini: http://www.gara.es/ La meva sorpresa va ser el comprovar com una empresa que no té res a veure amb aquest diari havia comprat el domini per oferir, “teòricament”, notícies. Una de les opcions que ofereixen és la de “Noticias Cristianas”. Home... “pot ser interessant, la veritat que sí”, vaig pensar, i lògicament hi vaig clicar. Automàticament per comptes de notícies cristianes ens surt això: “Citas con cristianas. ¿Quieres conocer chicas cristianas interesantes? PARSHIP es tu sitio”. Em va picar la curiositat i vaig clicar damunt l’adreça que hi sortia que és aquesta http://www.PARSHIP.es/cristianos però... per sorpresa meva, resulta que aquesta pàgina no existeix. Que hi guanyen fent això?, doncs molt fàcil, que investiguis l'arrel de la web, és a dir, que t'en vagis a http://www.parship.es/ Vaja al.lucinació. Carai tu !!! quines coses que passen a Internet amb les notícies cristianes que provenen del Gara !!!
Gustavo Andraitx, responsable de l’Àrea Política de Club Saratoga.

2. Camil Ros. Bravo per en
Camil, secretari general de la UGT de Girona, que és un dels candidats per ser el número 1 al congrés per ERC. Home... entre tu i en Francesc Canet no hi ha color, la veritat. Ànims Camil !!!

3. El País deixa de ser independent. Llegim els membres del club que El País deixarà de tenir el subtítol de “Diario Independiente de la Mañana” a partir del proper diumenge 21 amb el nou canvi de disseny. El nou subtítol serà “El periódico global de noticias en español”. De moment, aquest nou lema ja figura a la web.

4. Tema Frankfut. Potser la nostra opinió farà gratar a més d’un, però estem d’acord amb un dels comentaris deixats en un
post del bloc del periodista Eduard Batlle. És firmat per un tal Leoncio i diu així: “Què passaria si es fes una fira del llibre d'Espanya i no es convidessin a autors que escriuen en català, gallec i euskara? Hi hauria un xou increïble !!! Els nacionalistes catalans es queixarien per sentir-se apartats. Aquí fem nosaltres el mateix. Des de quan en Juan Marsé no és un escriptor català?”. Totalment d’acord, Leoncio.

5. La quarentena d’en Pere Pirlas. Hem rebut correus assessorant a l’amic Pere Pirlas. Però a nosaltres ens agradaria que ens deixéssiu comentaris aquí mateix en el bloc. A les 12.45 d’avui encara cap noia lectora del bloc havia donat consells al pobre Pere. Amics lectors masculins: quants de nosaltres no se sent emmirallat amb el pobre Pirlas?

Per cert, la Carla, ens ha reafirmat el que dèiem ahir del seu espòs, d’en Juan de Soria: “El meu estimat Juanito, només va patir 40 dies i prou”. Quina sort “juanito” (no ho sabíem que la Carla et deia així en la intimitat !!!).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La noticia del Camil, la publica el Punt, i crec un xic passat de voltes que entre Camil i Canet no hi ha color......

Anònim ha dit...

En Canet era capaç de vendre's al diable per governar a l'alcaldia de Figueres. Té massa fam de poder.

Anònim ha dit...

Entre en Camil i en Canet jo ho tinc molt clar.En Camil representaria la millor opció per ERC i estic segura que per molta part de la ciutadania catalana.Endavant Camil! Estem amb tu!

Anònim ha dit...

Sincerament per capacitat de feina, per lleialtat al País, no hi color.

Sabeu quí?

Puig, amb tots els respectes, en Camil més socialiste que el seu amic Saez

Anònim ha dit...

Puig queda´t a casa i avui que ja anuncies que deixaràs l' alcaldia hauras de demanar feina a algun empresari de blanes que coneixes bé!
Camil ara és la teva hora!Tots hi guanyarem.el Punt fa una bona aposta i el diari de Girona també s´hi unirà demà mateix.He consultaT fons proximes al sindicat i tot i que diuen que no en saben res també diuen que ets un gran polític i ho faries de "collons"