diumenge, 19 d’agost del 2007

Big King XXL

Un amic lector del nostre bloc s’impacienta per saber què és el que vaig menjar en el Burger King de Girona. Ens ha enviat un correu per demanar que en faci cinc cèntims. Bé. El president del Club em demana que ho faci davant l’exigència. Mireu, jo sóc persona de bon menjar i lògicament entre Les Set Portes o el Burger King, escolleixo Les Set Portes. Ara bé, reconec que prefereixo el Burger King que el Mcdonalds. Com que m’agrada sortir tip, vaig tenir-ne prou amb una sola hamburguesa, la Big King XXL marcada a uns sis euros amb el menú, però que amb l’afegit de bacon em va costar 8.15 euros. Hi inclou les patates mitjanes i la Coca Cola mitjana. Hi ha tres hamburgueses a dins del panet. Molt bona. Recomanada. El menú infantil, el que en el Mcdonalds es coneix com a Happy Meel i aquí com a Diverking, val 3.50.
Per cert, per un euro més et regalen un got de vidre força pijo dels Simpsons.
No se com acabarà funcionant el Burger king de Girona i més ara que els cinemes Laurens que li donaven “vidilla” han tancat. Anar a la zona de l'Espai Gironès? Mireu el Viena com de bé li van les coses a pocs dies de la seva obertura. La gent es pregunta: afectarà això al xinès de l’Espai Gironès? Ahir dissabte l’amic saratonià Juan de Soria va anar al xinès i estava ple. Algun establiment culinari de l’Espai Gironès –amb l’obertura del Viena- hi ha de sortir perdent. Veurem quin serà. Potser el Buffet Lliure del davant del xinès serà el primer en caure. De fet, aquest restaurant tampoc ha aixecat mai el vol. Temps al temps. Veurem.
Nicolau Reig, Vice-president segon de Club Saratoga

Dinars de noces al xinès. No és la primera vegada que en Juan de Soria veu àpats de casament en el xinès de l’Espai Gironès. Ahir dissabte n’hi havia un. Una taula amb uns 15 comensals. Ara fa un mes també n’hi havia un altre.


Recomanem a algun polític a deixar-se veure en aquests restaurants baratets. En especial els del tripartit i deixin d'anar a restaurants de la gauche divine de Barcelona. En el Club han arribat correus denunciant que persones tripartites visiten restaurants cars de la ciutat comtal.