dijous, 30 d’agost del 2007

El Club fa vacances

Ja ens toca, amics i amigues. Creiem que ens ho mereixem amb tanta estratègia i tanta feina laboral. La majoria de nosaltres comencem, de forma esglaonada, les vacances entre avui i aquest dissabte i no tornem fins a finals de la primera quinzena de setembre. L’Arnau de Puig les acaba aquest diumenge i queda de guàrdia davant de qualsevol emergència, per alguna cosa és el nostre assessor jurídic. Com veureu, els nostres llocs de repòs estan majoritàriament a la Costa Daurada, però també a la nostra estimada Costa Brava i de manera excepcional, en Gustavo Andraitx a Sant Andreu de Llavaneres (Costa de Barcelona). En Gustavo, com a pijo que és, no es vol perdre les seves estances en el club de tennis i de golf que hi ha en aquesta bonica població. Li ve de tradició, des de que el seu papà li va regalar una torre.

Aquí teniu els nostres llocs d’estiueig:

-President, Claudio Sarabia: Tamariu
-Vice-president 1, Luis de Carlos Amat: Segur de Calafell
-Vice-president 2, Nicolau Reig: Torredembarra (foto)
-Estratègia, Mauricio Javier Estrach: Sa Riera
-Economia, Juan Planas de Cuixart: Roda de Barà
-Relacions públiques, Juan de Soria: Salou
-Assessor jurídic, Arnau de Puig: Llafranc (últims dies)
-Política, Gustavo Andraitx: St Andreu de Llavaneres
-Gastronomia, Carlos de Imaz: Comarruga
-Lleure i esbarjo, Ricardo Planasdemunt: Cambrils

2.L’estiu no ha acabat. Fins el 21 de setembre que estarem a l’estiu. Cal no deixar-nos portar per l’estratègia comercial dels grans magatzems que ja fa més d’un mes que parlen de “la vuelta al cole”. El gran problema és que també ens deixem influir pels mitjans de comunicació, i en especial per la ràdio. Fixeu-vos en una cosa: la gran majoria de les emissores, per no dir totes, comencen la temporada d’hivern dilluns vinent. Fins i tot Flaix Fm que viu majoritàriament d’anuncis de discoteques. Abans d’ahir, un locutor d’aquesta emissora deia que estàvem vivim els últims dies d’estiu perquè dilluns començaven la nova programació d’hivern. A nosaltres ens importa sincerament un rave que Flaix Fm i les altres emissores comencin la temporada d’hivern dilluns que ve, però si us plau, que no ens enganyin. Hi ha molta gent que fa vacances el setembre.

3.Per què tanta pressa en començar l'hivern? En el tema de les emissores de ràdio tot es deu a una estratègia comercial. Fa uns 15 o 20 anys, les emissores no començaven la programació d’hivern fins ben bé a meitat de setembre, que és quan comença el curs escolar. Sabeu per què des de fa uns tres anys o quatre, més o menys, comencen tant aviat? Molt fàcil, simplement pels estudis de l’EGM (Estudis d’audiència). Aquests estudis comencen a comptabilitzar la darrera “onada” (enquesta) de l’any a principis de setembre. Per això, les emissores ja posen les seves “estrelles” com més aviat millor, teòricament per tenir els oients més aviat. Ho sentim molt, però ja s’ho faran. Nosaltres som lliures i no ens deixem influir.

4. Marta. Interessant aquest post de la Marta. Recomanen des del Club que la Marta es faci de Telefònica, no tindrà aquests problemes que comenta. Per altra banda, hi ha persones d’aquest club que també porten el nen en escoles privades i semiprivades. Tothom que faci el que cregui convenient. Clar que sí i sense complexos !!!.
Sobre el tema dels pantalons ... tens tota la raó !!!! Què fort !!! L’esposa de Ricardo Planasdemunt que porta el nen en una escola semiprivada també es va adonar d’això i va fer un gran estalvi. Ara bé... fixa’t que no són tant gruixuts. Són diverses les persones que se n'han adonat d'aquesta "ganga" de l'Hipercor.

5. Pacha. Un simpàtic lector ens proposa per mail que expliquem el que vam fer al Pacha. Si vam lligar, quin ambient hi havia ... Ho sentim. Això queda reservat en Els papers secrets pòstums de Club Saratoga.

6.Reial Madrid. Un altre lector ens deixa un missatge perquè mostrem la nostra opinió davant la radiació per Catalunya Ràdio dels partits en català del Reial Madrid. El nostre assessor polític Gustavo Andraitx, en la primera reunió d’estratègia del Club, va recomanar a tots els membres deixar d’escoltar Catalunya Ràdio i passar-nos tots a Rac1. Amb el tripartit, Catalunya Ràdio ja no és el que era. Som lliures i ho demostrem escoltant Rac 1. És més, tanta pontificació del Dr. Puyal en les seves opinions sobre el partit ens començaven a carregar.

7. Tornarem!!! Ho farem a partir del 13 de setembre, que és quan la majoria de saratonians tornarem estar “actius”. Per cert, ens agrada rebre comentaris i mails. Els comentaris en el nostre bloc, si us plau, que siguin en català o castellà i que no faltin el respecte a ningú. Opineu, però no falteu amb insults.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si serveix per millorar, benvingudes! si quan torneu feu el mateix, feu vacançes tot el temps que us calgui.

Anònim ha dit...

Com diria el d'Iznájar, qui se pica allos mencha. Això va per l'anònim anterior.

Que torneu amb ganes de fer més del mateix!

I si pot ser, amb més ganes de crítica i menys sabó.

Anònim ha dit...

El primer anònim és un polític que viu del "cuento", per això aquest bloc lliure no li agrada. Endavant saratonians !!!