divendres, 21 de setembre del 2007

Convergència ha de trencar amb Unió

Avui al migdia han fet les paus, però no servirà de res. És un simple maquillatge que li farà molt de mal a la federació. No és un maquillatge Channel o Christian Dior. És un maquillatge comprat en una botiga de tot a 1 euro. I ho poden pagar car. Convergència ha de trencar amb Unió. Poc els hi uneix. Crec, en nom de Club Saratoga, que Unió hauria de pactar amb el Partit Popular de Catalunya i refundar la Lliga.
Avui pel matí, el periodista Eduard Batlle explicava que en secret es reactiva el nom de Joan Laporta però no aclareix per a quin lloc. Si com a candidat de Convergència a les eleccions al Congrés o com a substitut d’Artur Mas.
Avui he fet un Martini amb un polític de Convergència de Girona al bar Rex (plaça Verdaguer – Plaça Catalunya). Em xiuxiuejava que el partit estudia posar Jordi Pujol com a número 1 al Congrés. Ja li he dit que per a mi això no era cap novetat, ja que Club Saratoga ja ho va anunciar fa mesos en aquest mateix bloc. El que realment m’ha sorprès és que ja sigui la segona vegada que ens ho fan saber. Temps al temps.
Gustavo Andraitx, responsable de l’Àrea de Política de Club Saratoga.

2. Santi Vila. Des del club felicitem a Santi Vila, alcalde de Figueres, per la seva capacitat voluntariosa de governar Figueres a partir d’un programa d'idees. El que ha fet d’agrupar en el si del govern municipal a PSC i ICV és digne d’imitar. Creiem que serà un bon govern nacionalista i progressista. Ànims !!!

3. On és l’Àlex Saez? Des del 7 de setembre que no actualitza el seu
bloc i que no ha respost a les nostres inquietuds. Per cert, el semàfor del pont de la Font del Rei continua funcionant. Per què serveixen tants de tècnics i assessors municipals?.
Nota per l'Àlex. Alguns antivirus no permeten veure correctament el teu bloc. Això és degut a que se t'obre una pàgina de publicitat en el moment d'entrar en el bloc. Un anunci que pot provenir d'algun marcador o altre servei que tens a la teva web.

4. Pintades. A les 4 de la tarda d’avui divendres i després de més d’una setmana d’haver vingut el monarca, continuen 3 pintades a la plaça de Sant Josep contra el Rei. És ven bé que "no vols caldo, dues tasses!!!". Que ningú de l'Ajuntament no ens digui que no les han vist !!! El Club no entra en consideracions polítiques. Parlem de neteja !!!!


5. Gran article de Roger Andreu a El Punt. Porta per títol “Circ, animals i tradició”. Llegiu-lo

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Nois SARATOGA no sé si doneu premis-(llimona i ???)-però fent una ràpida ullada als vostres escrits (post) sempre lloeu a l' Eduard Batlle i critiqueu L'Àlex Sáez.Jo em pregunto és un tema personal o ideològic ?
Malgrat aquesta observació , us vull dir que en el que dieu, el contingut teniu raó, el que veritablement em pregunto és perquè ho destaqueu tant?

Anònim ha dit...

M'agrada molt el vostre bloc, però estic d'acord amb l'anònim precedent. Sempre parleu dels mateixos, en el mateix to. I ells de vosaltres també sovint. Una mica endogàmic tot plegat. No hi ha més gent interessant a Girona? Si és així tot plegat és una mica pobre, no?

Anònim ha dit...

Aquests dos anònims són germans bessons?

Anònim ha dit...

Crítiques a l'Àlex Saez? No n'hi veig cap, al contrari. Aquests anònims no són pas d'algun socialista gelòs per l'apreci que té Club Saratoga cap l'Àlex?

Anònim ha dit...

Es veu que l'Artur no té ganes d trencar... I amb una mica de sort potserno podrà evitar que l'endemà de les eleccions (o el dia que alguns parlamentaris escollits dins de CiU tinguin el camí aplanat per aconseguir els seus objectius a Madrid) sigui Unió qui trenqui amb Convergència per la via dels fets consumats.