dimecres, 21 de novembre del 2007

Claudio Sarabia, el nostre President


Foto presa aquest passat dijous a les dependències de l'Hotel Fornells Park de Girona. Podem veure el nostre President tot llegint el seu diari favorit Le Figaro. Com podeu comprovar, vesteix un polo gris de Ralph Laurent, cinturó negre d'Ermenegildo Zegna, pantalons texans d'Ermenegildo Zegna, mitjons negres d'Hugo Boss i sabates negres Lottusse comprades a Sabateria Güell (Rambla Catalunya de Barcelona). El rellotge és de Calvin Klein.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja en teniu de poca feina !!!

Anònim ha dit...

Notem amb quina gràcia el nostre protagonista posa una cama damunt l'altra, mentre, vergonyós de mena, oculta el seu graciós rostre rera el millor diari de París.

La seva elegància natural, no desmerescuda per una notable faixa michelinesca, queda reflectida perfectament en aquesta notable fotografia.

Admirem aquesta imatge de dolce far niente complementat per patent una inquietud intel.lectual.

Anònim ha dit...

Batlle, Eduard Batlle

Anònim ha dit...

No pot ser l'Eduard Batlle, fixeu-vos que aquest "Claudio Sarabia" te cama llarga. A més, l'Eduard mai llegiria Le Figaro, sinó El País.

Anònim ha dit...

no pot ser l'eduar batlle, ja que ell porta el rellotge a la dreta

Anònim ha dit...

No pot ser el Batlle, el rellotge no és el seu...

Anònim ha dit...

Eduard Batlle, seguríssim

Club saratoga ha dit...

Veiem que hi ha algú molt interessat en fer creure que el Sr. Eduard Batlle està darrera de Club Saratoga. Allà ell amb la seva consciència. Assegurem que el Sr. Eduard Batlle no té res a veure amb nosaltres i que no forma part del grup ni hi col.labora.

Anònim ha dit...

mi jugo 1000 euros que es en batlle

Anònim ha dit...

2.000