dilluns, 5 de novembre del 2007

Hem tornat sans i estalvis !!!

Sempre que hi ha un pont llarg costa tornar a començar. Això és el que ens ha passat a molts dels que formem part del club. Per sort, a primera hora del matí ens hem enviat missatges per donar-nos ànims. Suposo que a molts de vosaltres us ha passat el mateix. Els ponts van bé per recuperar forces, per estar més amb la família i per entendre d’una vegada que la vida no consisteix en només treballar. També hi ha de jugar una part essencial l’oci.
Tots hem tornat sans i estalvis. Alguns recordant, encara avui, el saborós Suquet de Peix que ens va preparar la Maritxell. Els Reig, Imaz, Andraitx i Estrach vam poder gaudir d’un sopar únic el passat dissabte. També vam poder disfrutar de la capsa d’Henry Lambertz que va portar l’amic Gustavo Andraix, molt satisfet per haver guanyat la partida de golf que va disputar aquell mateix dia a Sant Andreu de Llavaneres. Nicolau Reig va portar dues ampolles de Portell, Carlos de Imaz va fer gala del seu bon saber vinícola amb tres ampolles de Gran Reconsind i Gustavo Andraitx va obsequiar la vetllada amb tres capses de Godiva.
Per altra banda, la Carla va poder aprofitar per donar-se unes bones remullades a Salou i ja tenim confirmat que l’Elsa també va poder fer el mateix a Roda de Barà. El seu espòs, en Juan Planas de Cuixart, li va poder fer la foto i serà tema estrella per al proper post. Ens ha dit que ha quedat prou bé. No ho dubtem.

La resta dels membres del club han tornat sense problemes.
(Foto: jovent disfrutant d’una atracció aquàtica a Salou)
Claudio Sarabia, president.

2. Buffet de marisc i carn a 15 euros. Serà tema per a un proper post. Ens hi volem esplaiar. Per Tots Sants, tots els membres del club que vam participar en el suquet de peix, vam anar al conegut buffet de la Jonquera on donen marisc, tant com vulguis, per només 15 euros. La família de Juan Planas de Cuixart, que hi van anar pel pont del Pilar, ens ho van recomanar. No perdeu detalls.

3. Bloc de Pia Bosch. Ja vam dir una vegada que la Pia Bosch és una dona molt elegant, però té problemes amb el seu bloc. Com a mínim els nostres antivirus detecten que quan entres en el seu bloc t’inviten a descarregar-te un arxiu. És per aquest motiu que no hi tenim cap enllaç, ni tampoc l’hem pogut convidar a visitar el nostre.

4. Bravo Sarkozy !!! Feia falta polítics com tu. Quina enveja tenen alguns !!!

5. Viaducte. Com pot ser, que ara que el tren passarà per sota la ciutat de Girona, hi hagi gent que recolzi la idea de conservar el viaducte? Però si sempre s’ha dit que tenia un impacte visual nefast !!!! I ara que ens el podem carregar resulta que alguns el volen conservar? Doncs no cal que el tren convencional passi per sota terra, que segueixi passant pel viaducte i estalviarem diners per altres coses.

6. Gràcies E-cristians. La web catòlica de denúncia E-cristians està aconseguint un efecte contrari. Resulta que una de les seves campanyes tracta de protestar per uns folletons que ha editat la Generalitat sobre la sexualitat. Cliqueu aquí i visiteu l’apartat d’ “escriu al president Montilla protestant pels folletons Fes-te’l teu”. Surt la paraula petting. Ningú del club, i això que en Juan de Soria i l’Arnau de Puig són entesos en temes de “picardies”, han sabut a priori què significava això del petting. Hem hagut de recórrer a persones llicenciades perquè ens ho expliquessin. Que complicat oi?


7. Agraïments a l’esposa de l’Eduard Cid. Ja els agradaria a molts que una esposa defensés el seu marit com ho fas tu !!! Digues-li a l’Eduard que et convidi a Les 7 Portes. Allà fan dos plats que li encanten: la sopa a la bullabesa i la graellada de peix. Tot i que la majoria de nosaltres preferim Los Caracoles. Per cert, la Carla, quan va a Barcelona, es deixa veure sovint pel Neichel També és una bona opció. Ja ens ho diràs.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Eduard,

Aquest no era el pont de Puríssima.
Menys tiveris de luxe i més concentrar-te en la feina.

Club Saratoga ha dit...

Qui ha parlat del pont de la puríssima? Per cert, ningú de nosaltres es diu Eduard. Crec amic Àlex, que seria interessant que prestessis més atenció als nostres posts per no tenir confussions.

Anònim ha dit...

Qui ha dit mai que el viaducte tingui un impacte visual nefast? Algun d'aquest ximplets que parlen del dret al paisatge per després espatllar-lo a la seva manera?

Au va, el viaducte és una petita meravella que hauríem d'aprofitar.

Quan algú diu que ha d'anar a terra per no se sap què fer-hi (probablement més nyaps del gènere casernes o jutjats) penseu qui prodest?

Anònim ha dit...

La Carla no només deu ser una"pija" sinó que a més deu parlar castellà com en el restaurant que va a Barcelona, el Nielchi tenen la carta tan de presentació com dels plats en castellà, francès i anglés.Déu ser que a Pedralbes no parlen gaire bé ni gairebé el català

Club saratoga ha dit...

Per l'anònim anterior:
oi tant que parla castellà la Carla !!!Però també el català, el francès i l'anglès. Com qu eparla tants d'idiomes no li és problema entendre la carta del Neichel.

Anònim ha dit...

Segons recents investigacions, la Carla no existeix, és un compendi de les virtuts (i les fantasies) de tot el club!

Anònim ha dit...

La Carla està molt bé, però estic esperant bojament la foto de l'Elsa a la platja. Esperava que ahir la posariu i avui ja he entrat dues vegades i encara no l'heu posat. Espero que no sigui una broma !!!

Anònim ha dit...

I la foto de l'Elsa?

Anònim ha dit...

Què fort això del petting, no n'havia sentit parlar mai !!!

Anònim ha dit...

La Pia Bosch, es la política més preparada i amb un perfil més alt de les comarques de girona. Cal pensar en ella com a dirigent del psc de girona. que tremoli l'alex saez! Per tant, a veure si li feu més cas i us poseu un bon antivirus.

Anònim ha dit...

buf... la pia....

Club saratoga ha dit...

Per l'anònim fan de Pia Bosch: acabem d'entrar en el seu bloc des d'un altre ordinador i no ens ha donat problemes. Això depèn de la potencialitat de l'antivirus. Esperem posar-nos en contacte amb la Pia per recomanar-li el nostre bloc.

Anònim ha dit...

Ja n'arribeu a ser de pilotes dels socialistes !!

Mireu això: "Mentre Catalunya sigui socialista ens donaran pel sac" --> http://www.e-noticies.com/actualitat/mentre-catalunya-sigui-socialista-ens-donaran-pel-sac-30949.html

Anònim ha dit...

Som tres advocats d'un buffet de Girona. Esperem amb impaciència la foto de l'Elsa !!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

tres urras poer la pia!
urra
urra
urra

Anònim ha dit...

No veieu que com més sociates us poseu, més baixa el nivell del bloc?