dimecres, 7 de novembre del 2007

Cassolades

Les cassolades. Vam rebre fa unes setmanes un mail que ens feia reflexionar: per què no hi ha hagut cassolades en contra del govern espanyol pels sots i obres del TGV? Vam tenir temps de dedicar-hi un parell de minuts mentre menjàvem en el buffet de la Jonquera (prometem parlar d’aquest restaurant properament). Caldria potser preguntar-se: per què la gent d’esquerra no es manifesta quan el seu govern ho fa malament? Creiem que és millor aquesta pregunta i no l'altra. Perquè, com s’entén que per la guerra d’Iraq (manava la dreta) o per temes antiglobalitzadors, l’esquerra aglutini centenars de milers de manifestants i en canvi només 300 persones tirant llarg s’aglutinessin fa pocs dies a la plaça de Sant Jaume per protestar pel tema de les infrastructures?
Un sociòleg de la comunicació, el nom del qual no recordem, parlava fa temps de l’efecte narcotitzant dels mitjans de comunicació. Explicava que el receptor, quan comença a rebre constantment notícies sobre un determinat aspecte, queda com adormit. Prometem dir el nom d’aquest sociòleg. Mentrestant, llegiu aquest
article.

2. Darrer article del President. L’últim
article del President no té pèrdua. Que consti que entre nosaltres sempre hem parlat en català quan estem a l’interior d’un taxi a Madrid i mai ens ha passat res.

3. Espai Gironès amenaça. Efectivament, i ho diem amb to metafòric Amenaça ja amb la decoració nadalenca. Ahir al vespre l’Arnau de Puig hi va anar a fer una partida de bitlles amb en Ricardo Planasdemunt i va veure com a la cornisa del primer pis ja hi ha posades boles de Nadal. Va fer una sèrie d’investigacions i li van dir que ja feia una setmana que hi eren !!!! No es passen una mica aquesta gent?

4. Windows copia
Mac. Gustavo Andraitx ens va informar ahir per SMS a tots els membres del club que estrenava ordinador. Ara els pc ja incorporen el nou sistema operatiu de windows, que passa a dir-se Vista. Ha quedat sorprès de veure com és una vulgar còpia del sistema mac. Li han copiat fins i tot el rellotge, els gadgets, la forma de les carpetes, el navegador ... Es veu que Gates està tremolant pels èxits que la seva competència, liderada sempre per l’estimable Steve Jobs, està tinguent amb l’Imac. Ara bé, la còpia amic Gates, se t’ha notat massa. Has deixat de ser original. Alguns membres maqueros ja li han fet veure al Gustavo l’error de comprar un pc quan sempre ha estat i és millor un mac. No us perdeu els anuncis

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què no hi ha cassolades?

Elemental! Tenim l'esquerra en bloc instal.lada al poder. Els socialistes i els seus comparses no han arribat a la Generalitat per criticar el seu govern!

Per què hi havia el gran sarau quan allò de l'Iraq, continuació de les mogudes antiglobalització?

Elemental! L'esquerra en bloc va trobar una bona manera de fer renou i accedir al poder a base de temes mundials --va haver-hi més coses és clar, les ganes de canvi a la Generalitat i el 11-M a Madrid.

"L’efecte narcotitzant dels mitjans de comunicació" existeix però en sentit contrari: molta gent de bona fe va creure en aquells lemes (com ara s'empassa això del canvi climàtic), precisament perquè els mitjans de comunicació pro esquerra ho van matxacar reiteradament.

Per què ara no hi ha merder pels trens, encara que ni els mitjans més d'esquerra no poden amagar el problema? Perquè a Catalunya, si els socialistes no tiren del carro, no hi ha manis multitudinàries.


Esperem haver aclarit els vostres interrogants. De re.

Anònim ha dit...

I les altres vostres senyores? La Maritxell, la Cristina, la Jéssica .. estan igual de bé? A mi m'agrada més la Carla, la trobo mé spijeta, però déu n'hi do l'Elsa.

Anònim ha dit...

No enganyeu a ningú ja que dieu d'on heu tret l'afoto: de hotornot, per tant el rotllo anterior sobre l'Elsa esposa de Planas de Cuixart queda desmentit.

Compte que tan jugar tan jugar, les vostres dones acabaran sabent que veieu planes cotxines i descobrint què s'amaga rera tanta reunió d'estratègia.

A no ser que l'Elsa per pròpia iniciativa o d'algú altre s'exhibeixi en tan lúdica web, si és així doneu-nos l'enllaç directe perquè li poguem posar nota.

Club saratoga ha dit...

La pàgina Hotornot no és cotxina, per favor !!!! És una de les webs més exitoses dels Estats Units i totes les persones que hi surten van vestides !!! El que no farem mai des del club es promocionar l'erotisme o la pornografia.

Anònim ha dit...

jo proposo que poseu una foto de la Pia Bosch. mira, sempre queda be.

Anònim ha dit...

Hotornot.com no és cotxina, nooooo!

http://www.hotornot.com/r/?eid=AMEEGLN-WFJ
http://www.hotornot.com/r/?eid=ORKLHUE-QAF
http://www.hotornot.com/r/?eid=BZR8NZH-UUR
http://www.hotornot.com/r/?eid=RYAZERO-FGF
http://www.hotornot.com/r/?eid=E8REE8S-ATQ

És com el que deia el Clinton quan es va escampar lo de la Monica: el que fèiem no era pas sexe, noooo!

Però no discutirem.

On és l'Elsa per posar-li nota?

Anònim ha dit...

Voto per la Carla, però crec que la Maritxell també ha d'estar prou bé

Anònim ha dit...

L'Elsa

Anònim ha dit...

Jo voto pel Claudio Sarabia..i vull foto...

Anònim ha dit...

jo vull veure la foto d'en Juan de Planas i d'en Gustavo.
o bé de tots els components del Club Saratoga, un per un de cos enter