dimarts, 28 d’agost del 2007

El meme

L’amic Eduard Batlle ens recomana en el seu meme i nosaltres hem decidit fer-ne un amb les mateixes preguntes que ell té en el seu. Ho fem perquè sapigueu més de nosaltres.
Per cert, que l’Eduard està de vacances a Holanda. Tot el Club li desitja el millor. Eduard: ves alerta amb les herbes (poniol, poleo menta ...) !!!

Recomana'm un bloc en català: Toni Aira i Eduard Batlle
Recomana'm un bloc en un altre idioma: La ciudad invisible
Recomana'm un post d'especial interès: Dos segons de Maria Escalas
Recomana'm un web: E-noticies
Recomana'm una eina d'Internet: Premsa digitalitzada de Girona
Recomana'm un vídeo: Gisele Bundchen

2.Saludem a la Marta que ens ha deixat un comentari en el nostre bloc. Ella també en té un. Us convidem a visitar-lo. Cliqueu aquí.

3.Videos perillosos en el youtube. Algú ens pot dir a què treu cap aquest video i per què es permet?

4.Vacances. Aviat farem vacances, a excepció de l’Arnau de Puig, el nostre assessor jurídic, que està en el seu apartament de Llafranc tot aquest mes d’agost. Hem rebut un correu que ens pregunta a on anem? Bé... ja ho explicarem, perquè tots tenim gustos diferents. El proper post tractarà d’això.

5.Som lliures. Ens fa molta gràcia que ens posin etiquetes. Sincerament, nosaltres som independents, lliures. Per això podem parlar de política i fer estratègia, ja que no estem contaminats pels grans sous que cobren alguns polítics. Si fóssim polítics no podríem pertànyer a un club tant digne i lliure com és Club Saratoga.

1 comentari:

Un català perdut a Anglaterra ha dit...

Club Saratoga, heu sentit això que Catalunya ràdio retransmetrà els partits del Madrid?!
Proposo una proposta a través dels blogs. Passeu-ho