dijous, 18 d’octubre del 2007

Fan efecte les aspirines UPSA?

Una fan del nostre club ens ha enviat un correu preguntant-nos si valen la pena les aspirines franceses que vam comprar a l’Auchan. Cal aclarir que les conegudes són precisament les que vam comprar, les genuïnament franceses dels laboratoris UPSA (a la foto). Doncs la meva dona, l’Elsa, que va tornar amb mal de cap de l’Auchan, diu que sí, que es noten, que són millors, que fan més efecte. Ara bé... jo no sóc cap doctor per assegurar-ho, però com que portar la contrària a l’Elsa et pot sortir car (necessito tenir pau a casa) li dono la raó. He dit.
Juan Planas de Cuixart, responsable d’economia.

2. Carod-Rovira. El club reconeix que Carod-Rovira va estar en alguns moments del programa “Tengo una pregunta para usted” realment genial. Home, com a polític el supera Duran i Lleida, d’això no n’hi ha dubte, ara bé, les respostes a les dues persones de Valladolid que el van tractar de “José Luis”, van ser acertadíssimes. Molt bé. Fixeu-vos com li tremola el paper al noi (minut 19) i després com Carod rebota a la senyora, acabada de sortir de la perruqueria (minut 33,20). El video
aquí. I pensar que a Valladolid hi ha molta gent del Barça !!!

3. Semblances. No heu notat que cada cop més en
Lorenzo Milà s’assembla, físicament, a l’Eduard Cid?

4. Sopar a Vallromanes. Vist l’interès que té el Sr. Eduard Batlle en el seu bloc d’anar a dinar en un restaurant de Vallromanes, li recomanem que l'acompanyi en Carlos de Imaz, responsable de gastronomia del nostre club. Junts sabran valorar els plats. L’amic Carlos prefereix el Restaurant Sant Miquel, i si pot ser, un sopar. Després poden acostar-se a Barcelona, on Carlos de Imaz el portarà a llocs de “gran interès” òptics.
Nota de webmaster. Eduard, tens tants de codis html de banners i anuncis que el teu bloc quan l'obres es queda penjat durants uns 15 segons o 20 segons. I si l'antivirus és el Kaspersky pitjor encara.

5. Compota de verdures. Exquisita, sabrosa, única. Ens atrevim fins i tot a titllar-la de “viciosa” la compota de verdures que serveixen al restaurant Cal Ros de Girona. En Ricardo Planasdemunt hi va anar aquesta setmana amb uns amics seus de Cambrils i en van quedar meravellats. Ja ens ho sabreu dir.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola companys,
sóc la dona d'en Cid,no se que en pensa la d'en Milà però jo ho tinc clar,el guapo de veritat és el meu ni que sigui per la mida del seu nas.Una salutació molt cordial.