diumenge, 28 d’octubre del 2007

Preparant el pont

De mica en mica anem sabent el que farem els membres del club tots aquests dies. De moment, ja us podem dir que tant en Juan de Soria, en Luis de Carlos Amat i en Juan Planas de Cuixart marxaran dimecres per la tarda cap als seus respectius apartaments (mireu l’anterior post). També tenim cofirmat que en Ricardo Planasdemunt se n’anirà a Cambrils (foto) aquesta mateixa nit, amb tota la família inclosa. Es veu que no es vol perdre el partit del Barça amb l’Almeria i han decidit agafar l’autopista tant bon punt finalitzi aquest gran derby, digne de partit de champions. Segons com acabi, en Ricardo ha promès al seu fill Biel i a la seva esposa Cristina anar-ho a celebrar al Via Veneto.
L’Elsa, l’esposa d’en Juan Planas de Cuixart, no ha volgut ser menys que la Carla, i també s’aventurarà el proper cap de setmana a fer la darrera remullada de l’any. El seu espòs ha promès fer-li una foto commemorativa. Ens la deixarà posar en el bloc? Farem gestions.
Tenim confirmat el suquet de peix a l’apartament que té a Llafranc l’Arnau de Puig. La seva esposa Maritxell ha convidat a la resta del club que es queda a Girona pel dissabte 3 de novembre. En Gustavo Andraitx hi anirà després d’un partit de golf que té a Sant Andreu de Llavaneres i ha promès obsequiar a la Maritxell amb una capsa
d’Henry Lambertz. Seguirem informant.
Claudio Sarabia, president del club

2. “Mirades” en “El Cafè”. La Carla va anar a prendre un tallat el passat divendres a les 6 de la tarda a El Cafè (bar del carrer Ciutadans). Allà va veure en una taula com petaven la xerrada d’una forma distesa membres d’ERC: en Lluís Coromines, els Aguirre (en Josep Maria i en Miquel) i una altra persona que no va saber reconèixer. Preparant estratègia?


3. Parlant d’estratègia ... L’amic Gustavo Andraitx, responsable de política del nostre club, ens comunica que divendres a les 11 de la nit va rebre a través de SMS un xivatasso. Resulta que en el Restaurant Massana hi havia sopant en una mateixa taula: Camil Ros (secretari de la UGT de Girona i probable candidat a les generals per ERC), Àlex Saez (diputat pel PSC de Girona al Congrés), Antoni Maceiras (Director general del Club Bàsquet Girona) i Eduard Batlle (periodista i blocaire). Què hi feien? Planejant estratègies a l’estil Club Saratoga? Clar que, trobar l’Eduard Batlle en bons restaurants és el més normal del món. Potser l’Eduard hi era per pactar alguna mena de futura responsabilitat política en el gabinet de premsa del govern espanyol si el PSOE i ERC pacten?
A la 1 de la matinada, el mateix xivatasso, informava que els quatre estaven en un local de nit molt apte. Així ens agrada, que facin bondat !!!.

4. Els cotxes dels polítics. L’únic que ha respost a la nostra invitació de conèixer el cotxe de l’adolescència dels nostres amics polítics ha estat l’Àlex Sáez. No ens han contestat ni en Carles Puigdemont, ni en Joan Puig, ni tampoc en Camil Ros. I això que el propi president, en Claudio Sarabia, els hi ha enviat a cada un d’ells un mail personal. Per què us serveixen els vostres assessors i els vostres caps de gabinets, i els vostres caps de premsa? Tanta feina teniu per col·laborar malgrat tenir tanta gent al costat que us cuida?



5. Un comentari en el bloc es queixa que no tenim amigues polítiques. Tema per a un proper post. Ja us donarem la resposta. Es tracta només d'un tema "tècnic".

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El meu primer cotxe va ser un seat 127 de color blanc

Joan Puig

Anònim ha dit...

Pregunteu, pregunteu... perquè Joan Olòriz està tan apagat últimament.

Mar ha dit...

oooohhhh... Via Veneto... quina sort que té la Cristina! vaig anar-hi fa tres setmanes i, com sempre, va ser excepcional. no us perdeu els macarrons (sí, sí: macarrons!) i la taronja a la taronja. incomparables!