dijous, 25 d’octubre del 2007

Alternatives gastronòmiques

Que consti que no tenim res contra Cala Marieta, però el Club creu que van massa de sobrats per fires. En l’anterior post us dèiem que per sant Narcís no guarden taula. Puntualitzem la data: per Tots Sants (1 de novembre). Ens hi vam trobar l’any passat i creiem que enguany faran igual. Per tant, si hi voleu anar, comenceu agafar tanda a les 11 del matí com a mínim.
Anar de sobrats porta buscar alternatives, i com deia en Miquel en un comentari en aquest bloc, no estaria de més, per exemple, provar la compota de verdures de Cal Ros. Cal tenir present però, que a Cal Ros el menú us sortirà una miqueta pujadet, però paga la pena. Ja ho veureu.
Una altra alternativa és a Can Lloret (fan un menú especial per fires molt bo i assequible). No us recomanem el Boira perquè som de menjar bé amb quantitat. La darrera vegada que un servidor hi va anar va haver de berenar de valent. L’Argadà? Caret, caret.
Si teniu més alternatives digueu-les en els comentaris.
Carlos de Imaz, responsable de gastronomia.

2. Pont el dia 2. Hi ha molta gent que farà pont el dia 2 de novembre. Molts de nosaltres també. En Ricardo Planasdemunt aprofitarà per anar amb la família al seu apartament de Cambrils, en Juan de Soria en el que té a Salou (la Carla vol arriscar-se a fer el darrer bany de l’any) i en Juan Planas de Cuixart en el de Roda de Barà. És molt probable que en Luis de Carlos Amat estigui a Segur de Calafell, encara no ho té clar. L’Arnau de Puig ha convidat a la resta del club a fer un sopar el dissabte dia 3 en el seu apartament de Llafranc. Ens ho estem pensant. Atès que la Maritxell (l’esposa de l’Arnau) sap fer un bon suquet de peix, creiem que no és mala idea. Ja us ho farem saber.

3. Un sol carril. En Gustavo Andraix ens mostra una preocupació. Passa diàriament en cotxe per l’Emili Grahit en direció a Països Catalans. Creu que el tram que va de Carretera de Barcelona fins el carrer Migdia serà d’un sol carril un cop acabat el pàrking. Membres d’aquest club hi han anat a les 7 de la tarda i han pogut comprovar que no hi poden cabre dos carrils en sentit Països Catalans i en canvi les voreres són extremadament amples. És possible que algun assessor (dels ben pagats) hagi projectat només un sol carril?

4. Augment d’impostos. Pugen les escombraries i altres impostos a la ciutat de Girona. En Gustavo Andraitx creu que els diners que es recaptin serviran per pagar els nous assessors de l’ajuntament de Girona. Que n’és de mal pensat !!!

5. Cotxes antics. Hem rebut felicitacions pel nostre anterior post en el que recordàvem els nostres antics cotxes. I els cotxes dels polítics amics? Com en Joan Puig, en Carles Puigdemont, l’Àlex Sáez, en Camil Ros ... quins cotxes conduïen quan tenien 10-25 anys? Que ens ho diguin !!!

6. Esvoranc? Amb “lo” fàcil que es dir “sot” o “clot”, per què carai les emissores de la Generalitat han hagut d’utilitzar aquesta paraula, reproduïda després per tothom? El barri del Clot de Barcelona s’haurà de dir a partir d’ara “barri de l’esvoranc”?

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Camil Ros+Eduard Batlle= Club Saratoga

Anònim ha dit...

On és a Cal General, que deieu en l'anterior comentari?

Àlex Sáez ha dit...

Amics del club saratoga,

El meu primer cotxe als divuit anys va ser un vell Ford fiesta "festival" GE-4478-I, era blanc amb unes ratlles negres. Em va durar fins acabar la carrera, on el fiesta em va dir prou i vaig comprar-me un seat ibiza blanc per anar cada dia a la feina a la notaria de Llançà on treballava.

Anònim ha dit...

Cal General està a prop de l'aeroport. Menjar casolà.

Anònim ha dit...

Al meu poble tota la vida em fet servir la paraula esvoranc...potser és una qüestió més regional que institucional...

Anònim ha dit...

EL MIMOLET, restaurant un xic elevat de preu(+ o- 50€ amb un bon vi) però amb una nova cuina d'autor amb productes de la nostra terra que val la pena provar.El lloc del menjador molt acollidor i el tracte tan del propietari com dels cuiners exquisit.Us el recomano!

Anònim ha dit...

Per cert , no teniu cap polític amiga? Ai club Saratoga tan bons, imaginatius, irònics que sou i sovint us fallen els rerafons de la igualtat.Sort que teniu en compte les "vostres senyores" encara que sigui per parlar de la roba de marca que porten o els suquets de peix que fan o "lo" sexis, rosses, primes i guapes que són.ai,ai,ai????

Camil Ros ha dit...

era un eivissa del sol blanc de segona ma, i va anar de salses a guardamar i de fraga, en el sentit territorial i no politic de la paraula, a Barcelona, mai va poder anar a la seva població natal no sabia nadar.

Mar ha dit...

pel que fa a les escombraries, mireu això http://martapuigventura.blogspot.com/2007/10/tripartit-girona-cort-de-porcs.html
és una vergonya!